Salgsdirektør Jens Petter Loe og daglig leder Ola A. Bjørnstad i Forenom Norge

Med rekordhøy omsetning i 2022 gikk Forenom, Nordens ledende utleier av betjente leiligheter, inn i et nytt år med positivt driftsresultat. Med økende etterspørsel av deres tjenester er de klare for å øke tilstedeværelsen på markedet i 2023.

Forenom Norge har allerede en solid posisjon i det norske markedet, og tilbyr et bredt spekter av møblerte leiligheter og hus til forretningsreisende og privatpersoner. I løpet av fjoråret tok Forenom store steg og økte antall leiligheter med over 300 stykk fordelt over hele landet.
– Vi er svært fornøyde med våre resultater i 2022 og den påfølgende veksten vi har opplevd, gjennom å bygge opp en sterk merkevare som leverer høykvalitets boliger etter kundenes behov, uttaler salgsdirektør Jens Loe.

Iverksatte omfattende vekstplan
Daglig leder i Norge, Ola Bjørnstad, avslører at for å holde følge med den økende etterspørselen har det blitt iverksatt en omfattende vekstplan for å øke tilstedeværelsen ytterligere på markedet i 2023. Mot årets slutt er målet å ha utvidet porteføljen med over 1 000 leiligheter i Norge.
– Med stadig flere kunder som velger Forenom Norge som sitt foretrukne boligalternativ, ser vi gode muligheter til å vokse og ekspandere til nye områder over hele landet, forklarer Bjørnstad.

Forenom tilbyr fullt møblerte leiligheter og hus til en bred kundegruppe. Leilighetene kan bookes for både langvarige og kortvarige opphold, alt fra noen dager til flere år. Bjørnstad understreker at selskapet er fast bestemt på å opprettholde sin høye kvalitetsstandard og ser frem til å møte den økende etterspørselen.

Nærmer seg høysesong
Med et økende antall reisende og besøkende i landet, har Forenom Norge blitt et stadig mer populært alternativ for forretningsreisende, turister og studenter som leter etter fleksible og rimelige overnattingsmuligheter.
– Høysesongen er rundt hjørnet og vi arbeider for fullt med å levere skreddersydde innkvarteringsløsninger til alle våre kunder innen en mengde ulike sektorer. Alt fra helsesektoren og universitet, til bemanningsselskap med mer. Vi merket spesielt en oppgang hos bedriftene som har fått øynene opp for enkel overnatting for sine ansatte, spesielt for dem med behov for opphold i mer enn noen få netter. Det selges mer enn noensinne og vi åpner stadig i nye områder, forteller Loe.

Han oppmuntrer alle som kan ha bruk for innkvartering til å være raske med å booke.
– Salgsteamet hjelper også til med å finne gode innkvarteringsløsninger for bedrifter som har spesielle behov på lokasjoner der vi ikke allerede har leiligheter. Men her gjelder det å være tidlig ute.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*