Procon Digital øker i Sverige . Foto: Mynewsdesk)

Procon Digital har nylig signert flere spennende kontrakter i Sverige med bl.a. banker og kommuner. Dersom du som turist eller tilreisende beveger deg i Midt-Sverige til høsten, er det også stor sannsynlighet for at du i Ragunda-området finner dine turist- og kulturlokasjoner på en av selskapets utendørs digitale kiosker.

I 2019 leverte Procon Digital, sammen med et lokalt selskap i Malmö, en komplett turist- og kulturløsning til Malmö kommune der turister og tilreisende ved få tastetrykk på de 75 tommer store 2-sidige utendørsskjermene finner frem til det de søker.

Ragunda kommun med ny digital turist- og kulturløsning

Nå har også Ragunda kommune i Jämtlands län i Midt-Sverige valgt turist- og kulturløsning fra Procon Digital i kombinasjon med digital informasjon fra kommunen. 

Daglig leder i Procon Digital AS på Skedsmokorset nord for Oslo, Tor-Arne Lie Jensen, er godt fornøyd med selskapets utvikling i Sverige.

-Vi ble truffet av pandemien i Sverige like etter at vi igangsatte økt aktivitet der vinteren 2020, og i Sverige ble de mer mer opptatt av den daglige koronaen og stengte kontorer enn å etablere nye digitale selvbetjeningsløsninger. Nå ser vi at det løsner, og optimismen er tydelig på vei tilbake i svenske kommuner og næringsliv, uttaler Jensen.

Mer enn 70 norske kommuner

Procon Digital har de senere årene utviklet mange ulike praktiske digitale selvbetjeningsløsninger for en rekke bransjer, med hovedvekt på kommuner, banker og helsevesen plassert der folk ferdes. Mer enn 70 norske kommuner bruker i dag digitale selvbetjeningsløsninger fra selskapet.

Kontrakten med Ragunda kommune medfører leveranse av flere utendørs digitale infokiosker med komplett turistløsning utviklet av Procon Digital,  og avtalen inkluderer også drift i de neste 5 årene.

Tor-Arnbe Lie Jensen(Foto: Procon Digital)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*