Fernandez scorer sitt første mål. Deretter scoret ha<n seiersmålet på straffe( Foto. Nptander)

Japan ble gruppevinner, Spania toer, Tyskland ingenting. Nå bærer det hjem i skam, hjem til nasjonen som trolig er Qatar-VMs sterkeste kritiker og de lave seertallene blir enda lavere. Tyskland hater Qatar-VM, og det var heller ikke lett å elske det tyske laget for annet enn markeringen mot at FIFA skulle bestemme hvordan kapteinsbindet ser ut, skriver VG. Neste år skal utslåtte Tyskland arrangere EM i herrefortball.

Cristiano Ronaldo, Joao Félix, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Portugal og en klassifisering i spenning forplikter Uruguay-laget på den andre dagen av verdensmesterskapet, denne mandagen mot syretesten i Qatar 2022. Nå går favorittlagene Brasil, Argentina og Portugal videre, skriver Nordens Nyheter.

⚽ Første del (0-0)

Verken Portugal eller Uruguay klarte å komme foran på resultattavlen i løpet av de første 45 minuttene. Og at Bentancur hadde en en-mot-en mot Diogo Costa og Cristiano Ronaldo var i ferd med å overraske Diogo Costa. Portugiserne var mer skarpe, men uten å skape noen reell fare for målet til en Celeste som etter halvannen kamp fortsatte uten å score mål i Qatar 2022-VM, skriver den spanske avisen El Mundo..

⚽ Scorer

54′ Cristiano Ronaldo (1-0)

Kampens første kom etter omstart av andre omgang. Bruno Fernandes la en perfekt ball på straffemerket for at Cristiano Ronaldo skulle fingre ballen akkurat nok og dermed slo Rochet. Andre mål for Portugal-spissen i verdensmesterskapet i 2022 i Qatar, det niende i et verdensmesterskap.

Uruguays angrepsspiller Cavani lyktes ikke(Foto:SVT)

Portugal og Uruguay er i søkelyset under verdensmesterskapet i 2022 i Qatar, og igår mandag var det en nøkkelkamp for begge lags ambisjoner om å gå videre til 16-delsfinalen. Portugal vant til slutt 2-0 etter at ballen hadde vært nær sveisen til Ronaldo, deretter gikk han av banen som følge av bytte og Fernandez scoret på straffe.

Uruguays blå-hvite publikum gjorde sitt beste for å heie frem sin nasjon med bare 4 millioner mesnnsker. Men det er bare å bøye seg i støvet for Brasil som også vant gårsdagens match, Argentina og Uruguay som nå går videre til åttendelsfinaneln.

Uruguays mange tilskuere var skuffet over leget i Qatar igår mandag(Foto:SVT)


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*