Palette åpner kontor i Norge sier Petra Hagman i det svenske selskapet til Nordens Nyheter(Foto:Palette)
Palette åpner kontor i Norge bekrefterPetra Hagman i det svenske moderselskapet overfor Nordens Nyheter(Foto:Palette)

Svenske Palette åpner en nå kontor i Norge. Palette har tidligere vært aktiv i Norge gjennom partneren Canon og samarbeidet økes nå ytterligere i forbindelse med etableringen. Palette er en ledende leverandør av programvareløsninger som effektiviserer finansielle prosesser fra behov til betaling, ofte referert til som «Purchase to Pay», skriver Nordens Nyheter. Palette har hatt aktive kunder på det norske markedet siden 2005 og ser nå at forutsetningene er riktig for å åpne eget kontor.

– Vi har lenge sett på muligheten for å åpne et kontor i Norge, sier Lars Ola Petters, administrerende direktør i Palette. Men det er først nå at vi har funnet folk med den rette bakgrunnen for å gjennomføre etableringen. Det nye kontoret vil åpne 1. november med to ansatte som har både bred og dyp erfaring fra «Purchase to Pay» markedet. Salget i Norge vil foregå etter samme modellen som har blitt etablert i Palette sine andre markeder, både direkte og gjennom partnere.

– Potensialet i det norske markedet er stort for oss, sier Lars Ola Petters. Markedet er like modent som i Sverige, og mange bedrifter er i nå fase for å erstatte sine eksisterende løsninger. Bedriftene etterspør en større helhet i sine økonomiske prosesser og her er Palette meget godt posisjonert med løsningen Palette Arena.

Kort om Palette

Palette er markedsleder innen løsninger for håndtering av økonomiske prosesser fra behov til betaling. Selskapets produktsuite for Palette Arena, tilbyr den mest automatisert løsning som skaper helhetlig prosess kjøp, fakturaer og kontrakter. Dette gir kundene betydelige målbare kostnadsbesparelser og effektivitetsgevinster. Palette ble grunnlagt i 1993 i Sverige og har salgskontorer i Europa og USA, samt partnere over hele verden. Palette har over 1.800 kunder i 50 land, inkludert Stena Line Group, Adecco, Canadian North, Boston Globe, Selecta, Tempur, Saint Gobain, Relacom, Attendo, Kopparberg Bryggeri, Flügger, Clas Ohlson og Fläktwoods. For mer informasjon besøk www.palettegroup.com/nb

Direktør Lars Ola Petters i svenske Palette åpner kontor i Norge 1. november sier han tilNordens Nyheter( foto: LinkedIn)
Direktør Lars Ola Petters i svenske Palette åpner kontor i Norge 1. november ( Foto: LinkedIn)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*