Christofffer O. Hernæs er ny styreleder i Lifeplanner AS(Foto: Mynewsdesk)

– Selskapet kan ta en inntjeningsmulighet som bankene ikke har tatt, sier Hernæs.

Hernæs har tung erfaring innen bank, og har selv vært vitne til at bankbokser landet rundt legges ned, uten at de erstattes av et digitalt alternativ. Til tross for at den tradisjonelle bankboksen forsvinner, er behovet for å ta vare på viktig informasjon fortsatt like stort. Lifeplanner, den digitale safen, har nå hanket inn Hernæs som ny styreleder i selskapet – for å kunne levere det bankkundene ikke får fra banken sin.

– Han skal være med å bidra til at vi får den nødvendige bransjeerfaringen og kundeinnsikten til at ta den posisjonen hverken bankene eller andre aktører har utnyttet godt nok. Vi skal være til stede for kundene gjennom alle livshendelser, og tilby et trygt, digitalt sted for den viktigste informasjonen i livet, forteller CEO i Lifeplanner, Lillian van Cuilenborg.

Hernæs forklarer at i dagens samfunn har man et fragmentert bilde av sine viktige digitale dokumenter, og ikke alltid en oversikt over alt fra inngåtte kontrakter i forbindelse med boligkjøp, digitale nøkler, vitnemål, testamenter eller fullmakter. Dette oppbevares både på papir og digitalt, gjerne spredt hos flere tilbydere, men ikke i en kontekst der de knyttes til sitt formål. Nå ser han fram til å ta fatt på arbeidet som styreleder, og kunne sikre vekst, posisjonering og internasjonalisering av produktet.

– Jeg mener det er et marked for en slik tjeneste, særlig når man får økt bevissthet rundt personvern og digital sikkerhet. Du kan ikke legge igjen sensitiv data hvor som helst på nettet, det må legges til en tjeneste du stoler på, avslutter Hernæs.

Hernæs starter som styreleder i oktober, utover ham består styret av gründerne Lillian van Cuilenborg og Kathleen Meling, og styremedlemmene Erik Diedrich og Bjørn Holli.

Lifeplanner er et fintech-selskap gründet av to kvinner med bakgrunn fra forsikringsbransjen. Produktet er en digital safe, som skal hjelpe mennesker ta vare på og dele sin viktigste informasjon.

Christoffer Hernæs blir styreledder i Lifeplanner(Foto: S-banken)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*