Jeremy Fearnley, Group Head of M&A i Azets.

Jeremy Fearnley skal lede Azets M&A aktiviteter i Storbritannia og Norden. Fearnley er en svært rutinert M&A leder med erfaring fra store, komplekse transaksjoner. Han har bygget en lang karriere som rådgiver i corporate finance teamet til et Big Four regnskapsselskap i Storbritannia og Asia. I denne rollen jobbet han fem år som leder for M&A i Hong Kong, hvor han samlet bred erfaring og jobbet med mange offentlige og private transaksjoner.

Jeremys ønske om å bygge en virksomhet direkte førte ham til Equiom, et private equity eiet internasjonalt selskap, hvor han har brukt de siste seks årene på å levere oppkjøpende vekst som Global Head of Strategy and M&A.

Som konsernsjef for M&A i Azets vil Jeremy fokusere på å drive fortsatt geografisk ekspansjon og løsninger gjennom oppkjøp av komplementære selskap av høy kvalitet.

Jeremy Fearnley, Group Head of M&A with Azets, sier: «Jeg er glad for å bli med i Azets i en tid med betydelig vekst og ser frem til å jobbe tett med våre ledere for å bygge videre på vårt unike markedstilbud og vår posisjon som en ledende rådgiver og leverandør av profesjonelle og outsourcede tjenester. Azets er interessert i selskap som deler vår visjon for talentutvikling, eksepsjonelle tjenestetilbud, en kultur for innovasjon og hvor det er gøy å gå på jobb.»

Chris Horne, konsernsjef i Azets, sier: «Jeremy er en fantastisk ressurs i Azets ledergruppe, og vi er veldig begeistret over å ønske en av hans kaliber velkommen. Jeremy er en anerkjent M&A leder og ansettelsen av han er svært velkommen i den fortsatte ekspansjonen av Azets, med oppkjøpsvekst som en sentral del av våre planer om å øke inntektene med 50% i løpet av de neste fem årene.»

Jeremy Fearnley fotografert av Azets,


Mediekontakt:

Shaun Staff, Marrinan PR and Comms Ltd | shaun@marrinanpr.co.uk | +44 (0)7515 789306

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*