Tord Topsholm tar neobanken til neste nivå(Foto: Cision)

Stockholm 13 oktober 2021: Neobanken Northmill, som har visjonen om å forbedre folks privatøkonomi, ansetter Tord Topsholm til ny administrerende direktør. Tord har lang erfaring med ledende stillinger innen bank- og teknologisektoren, fra Sverige og internasjonalt. Blant annet har han vært produkt- og markedsføringssjef i telegiganten BT, Chief Operating Officer i Entercard og administrerende direktør i Catella Bank. Senest kom Tord fra rollen som administrerende direktør i Avida Finans, som under hans ledelse vokste sterkt og skalerte opp i flere land. Hans hovedoppgave på Northmill vil være å fortsette arbeidet med å lansere nye produkter som kundene liker og ytterligere akselerere vekstreisen.

Tord Topsholm, administrerende direktør i Northmill Bank kommentarer
– Å ta over rollen som administrerende direktør i Northmill er veldig spennende fordi neobanken har muligheten til å gjøre noe veldig, veldig stort. Northmill er midt i den markante endringen som for tiden pågår i fintech -markedet, som handler om å kunne finne nye forretningsmodeller i skjæringspunktet mellom det digitale og det personlige. Jeg har aldri før sett et selskap som er så godt rustet for denne endringen. Som et dypt teknologidrevet selskap med lønnsomhet og egen banklisens, samtidig som det vokser, har det en unik posisjon. Dette gjør det mulig å utfordre hva bank handler om, nemlig kundens personlige opplevelse og behov. Tiden da banken forteller kunden hva den trenger er over. Det er kundene som sitter i førersetet nå.

Den avtroppende administrerende direktøren Hikmet Ego, som også er en av grunnleggerne og nå vil fortsette sitt engasjement som Chief Information Officer, CIO, kommenterer ansettelsen av Tord:

– Vi er veldig glade for at Tord valgte Northmill og ser frem til under hans ledelse å ta ytterligere skritt i vår utvikling mot å bli en ledende neobank. Han er vant til å jobbe tett og direkte med kunder, og forstår verdien av å lytte til tilbakemeldingene deres. Slik vil vi fortsette å bygge vårt tilbud – sammen med kundene. Mine medgründere og jeg gleder oss veldig til å jobbe nært Tord på vår langsiktige vekstreise.

Northmill planlegger både geografisk ekspansjon og flere spennende produktlanseringer i fremtiden.

– Utviklingen av vårt nye betalingskort er et godt eksempel på moderne produktutvikling, der sluttbrukere er en naturlig del av prosessen. Det er sånn jeg liker å jobbe. Slipp en første versjon, test og samle tilbakemeldinger, og fortsett å utvikle i raskt tempo. Å være nær og med brukerne til enhver tid. Northmill har klart å finne en gyllen kombinasjon av det personlige og det digitale. Kulturen og teamet er imponerende, og jeg gleder meg veldig til vi tar Northmill til neste nivå sammen, sier Tord.

Tord Topsholm tar over som administrerende direktør umiddelbart.(Kilde: Cision AB)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*