Konsesrnsjef Geir Karlsen i Norwegian smiler igjen(Foto: Mynewsdesk)

Grand Travel Award er arrangert siden 1995, og det er reiselivsbransjen selv som stemmer frem sine favoritter på den årlige prisutdelingen. Arrangementet fant sted i Oslo torsdag kveld.

Geir Karlsen ble tildelt prisen for Årets leder.

– Dette var en svært hyggelig pris å motta! Selv om det er stas å få heder på denne måten, vil jeg gjerne dele æren med alle mine Norwegian-kolleger. Det sterke samholdet vi har på tvers av avdelinger, nasjonaliteter og baser, er avgjørende for at vi kan levere et godt produkt til kundene våre. Det er ekstra hyggelig å motta en pris fra reiselivsbransjen selv, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Norwegian er i dag det største norske flyselskapet, og er et av Europas ledende lavprisselskaper med over 4000 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa, og opererer fra baser i Norge og andre steder i Europa. Cirium sin luftfartsstatistikk for 2022 viste nylig at Norwegian var det mest punktlige flyselskapet i Norden og i toppsjiktet i hele Europa.

Årets europeiske flyselskap og Årets flyselskap innenriks

– Tusen takk til alle som har stemt på oss. Vi er veldig takknemlige for anerkjennelsen. Dette forteller oss at både kunder som flyr med oss og folk som jobber i reiselivsbransjen setter stor pris på rutenettverket vårt, gode priser, og ikke minst god punktlighet. På tross av mange utfordringer i 2022, har vi vist at vi hevder oss i toppklassen når det kommer til punktlighet, noe vi vet er viktig for kundene våre, sier Ståle Zahl, salgsdirektør for forretningsmarkedet i Norwegian.

Norwegian på Gran Travel Award 2023
Fra venstre: Esben Tuman, Håvard Sveen, Guro Poulsen, Geir Karlsen, Lise Krydsby Finjarn, Cecilie Thorsen, Pål Andre Amundsen. Foran: Ståle Zahl og Jonas van der Windt Sørensen. Foto: Norwegian

I 2022 feiret Norwegian sitt 20-års jubileum. Siden oppstarten har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med selskapet. Siden den gang har Norwegians viktigste oppgave vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker ny teknologi for vær- og vinddata som gir mer effektive flyvninger og sparer drivstoff.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*