Norwegian viderefører samarbeidet med TUI for kommende vinter- og sommersesong med flyvninger fra Skandinavia til destinasjoner i Europa, og skal levere 70 prosent av TUIs charterkapasitet i Norge.

– Vi har et godt samarbeide med TUI, og er veldig glade for å videreføre dette også for de kommende sesongene. TUI er Nordens største reiseaktør og tilbyr reiser til mange spennende destinasjoner. Vi fortsetter å fornye flyflåten, og vi gleder oss til å ønske enda flere passasjerer om bord i våre moderne fly, og vil se til at de får en komfortabel start på ferien, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

TUI er den største charteroperatøren Norwegian har et samarbeide med, og selskapene har samarbeidet siden 2010. Den nylige signerte avtalen gjelder for vintersesongen 2023-2024 og for sommersesongen 2024. Over 70 prosent av TUI’s charterkapasitet i Norge vil bli levert av Norwegian.

– Vi er glade for å fornye vårt lange partnerskap med Norwegian. Som TUI, er Norwegian en etablert aktør med høy tillit blant de skandinaviske reisende. Flyreisen er et viktig fokusområde for oss i TUI, og våre kundeundersøkelser viser at Norwegian gjør en fantastisk jobb med opplevelsen om bord. Vi ser frem til å sammen fortsette og utvikle den beste ferieopplevelsen for våre kunder. Ikke minst til vårt største vinterreisemål, Kanariøyene, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI i Norden.

I Norge flyr Norwegian for TUI fra Bergen, Stavanger, Haugesund, Ålesund, Bodø, Evenes, Tromsø, Torp i Sandefjord og Oslo til destinasjoner i Spania, Hellas, Kypros, Italia, Bulgaria, Kroatia og Tyrkia.

I Sverige flyr Norwegian fra flyplassene i Karlstad og Kalmar til Gran Canaria i Spania samt fra Stockholm til Catania i Italia, mens flyvningene i Danmark går fra Københavns flyplass til Mallorca i Spania og Catania.

Norwegian øker antallet ruter til og fra Palma de Mallorca etter sterk vekst i etterspørselen. Økningen innebærer daglige turer mellom Oslo og Palma i sommermånedene.

Etter sterk vekst i Spania og betydelig økning i etterspørselen, øker Norwegian antallet ruter mellom Palma og Oslo, København, Stockholm og Gøteborg. Kapasiteten øker med 20 prosent fra samme periode i fjor.

– Spania er et viktig og raskt voksende marked for Norwegian. Palma er et populært reisemål, og vi ser frem til å kunne tilby enda flere avganger å velge mellom, slik at de reisende får større fleksibilitet, ikke minst i sommerhalvåret, sier kommersiell direktør i Norwegian Thomas Ramdahl.

Palma er hovedstaden på Mallorca og er en variert, spennende destinasjon som har mye å by på. Soling og bading er et trekkplaster for mange, men byen har også et rikt kunst- og kulturtilbud. I tillegg til fantastiske strender har også øya Mallorca mye å by på for reisende som ønsker en mer aktiv ferie på sykkel eller til fots i fjell og daler.

Stadig flere reisende fra Spania velger Norwegian, ikke minst på turer til USA via Skandinavia. Flere avganger mellom Palma og Skandinavia bidrar til enda flere muligheter for videreforbindelser i Norwegians store rutenett.

Det nye ruteprogrammet:

Fra 1. juni tilbyr Norwegian sju ukentlige avganger mellom Oslo og Palma, og i perioden 19. juni til 13. august tilbyr selskapet 10 ukentlige avganger.

Norwegian tilbyr ruter mellom Palma og Oslo, Bergen, Stavanger, Stockholm, Gøteborg, København, Ålborg, Helsinki og London.

Norwegian har i dag 13 spanske destinasjoner på rutekartet: Palma de Mallorca, Alicante, Barcelona, Madrid, Malaga, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Bilbao, Murcia, Menorca og Ibiza.

Direktör Geir Karlsen og Niels Hemmingson i Ving samarbeider også om miljövennlige charterturer(foto:Norwegian)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*