Norwegian fortsetter å utvide rutetilbudet fra Norge med lanseringen av en ny direkterute mellom Oslo og Napoli i Italia. Dermed er du et kvarter med drosje til en hydrofoil ut til verdens vakreste øy Capri. Her bodde keiser Tiberius i Villa Jovis da Jesus ble korsfestet i år 37 e.Kr. Inne på fastlandet skrev Henrik Ibsen skuespillene «Peer Gynt» og «Et Dukkehjem», skriver Nordic News.

I sommer kan reiseglade nordmenn reise direkte til Napoli, pizzaens fødested. Napoli er blant Italias største byer og egner seg godt til å kombinere storbyferie med strandferie. Byen er også et godt utgangspunkt for å reise videre nedover Amfikysten, og hvis man vil utforske flere av Italias kjente storbyer, kan man med Norwegians enveisbilletter enkelt fly inn til Napoli og ut fra for eksempel Roma. I Amalfi skrev Henrik Ibsen ferdi skuespillet «Et dukkehjem», og på Hotel Tramontano i Sorrento gjorde han ferdig Peer Gynt, skriver Nordens Nyheter.

I sommersesongen flyr Norwegian til en rekke italienske destinasjoner, som Roma, Sicilia, Venezia, Verona, Sardinia, Milano, Pisa og nå Napoli. Selskapet flyr også til Italia i vintermånedene med destinasjoner som Roma og Milano. Norwegian tilbyr også flere ruter mellom USA og Italia. Fly til Pisa med Bjørn Kjos og spis middag i Lucca hos Da Pasquale. Det glemmer du aldri, skriver Nordens Nyheters matanmelder.

Piazettaen på Capri i julestemning(Foto: Capri.com)
  • Napoli er en spennende destinasjon og vi forventer at mange nordmenn vil benytte seg av denne nye ruten i sommer. Nå ser vi frem til å ønske enda flere reisende velkommen om bord våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly, sier EVP Commercial Thomas Ramdahl. Norwegian er det eneste flyselskapet som flyr direkte mellom Oslo og Napoli. Nordens Nyheter kan opplyse at Air Berlin fløy denne ruten tidligere før selskapet ble slukt av Lufthansa. Den nye sommerruten vil ha to ukentlige avganger fra Oslo til Napoli, på mandager og fredager, fra og med 17.juni.

Norwegian i Italia:

Norwegian er fortsatt det femte største lavprisselskapet i verden med over 33 millioner reisende i 2017. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 150 fly med en gjennomsnittsalder på 3,7 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For sjette år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 10 000 dedikerte medarbeidere.

Her i Sorrento på Amalfi-kysten, skrev Ibsen ferdig «Peer Gynt»(Foto: N.P. Tanderø)

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*