Elon Musk, opprinnelig fra Syd-Afrika

Vil fjerne Tesla eiernes største irritasjonsmoment og få ned antall trafikkulykker.

Tesla får et stadig mer futuristisk design, men på veien forsvinner de fysiske knappene. Dette har ført til stadig større irritasjon fra Tesla eiere, og bekymring fra myndighetene på grunn av økende antall ulykker på grunn av uoppmerksomme sjåfører.

«Teslas mangel på fysiske knapper er en av de verste trendene innen bilindustrien akkurat nå» i følge Autoevolution.com

Dette vil en norsk 18-åring gjøre noe med. Nå lanserer han Ctrl-Bar som gir verdens mest avanserte bil – fysiske knapper tilbake.

Jeg er superfornøyd med Teslaen min (modell 3)– men en ting irriterte meg stadig mer: Det var umulig å endre funksjoner som for eksempel temperatur, og samtidig se på veien. Etter mye prøving og feiling, fant jeg løsningen. Dette har nå blitt «Ctrl-Bar», sier Vetle – grunnlegger og CEO i Greenmission AS

PREMIUM DESIGN I SORT GLASS OG ALUMINIUM

Ctrl-Bar er laget i sort glass og festes i nedre kant som en forlengelse av den eksisterende skjermen. Den har to sorte aluminiums hjul for styring av temperaturen, og fire programmerbare knapper for valgfrie funksjoner. I tillegg er det et display for visning av informasjon, og led-lys på undersiden for valgfritt farget lys i kupeen. Ctrl-Bar vil etterhvert også varsle hvis du kjører for fort, og gi varsel om fotobokser.

FUNKSJONER PÅ TESLA- Ctrl-Bar

  • 2 fysiske «hjul» for styring av temperaturen
  • 4 programmerbare knapper for å styre valgfrie funksjoner. Dette kan f.eks være:
    • De-dugg, setevarmer, lys, keep climate on, dog-mode, Homelink, Open MyQGarage og mye mer.
  • Kupe-lys i ulike farger (lyser opp under midt-konsollen)
  • Varsling av for høy fart og fotobokser (abonnement – blir lansert senere)

SØKER FINANSIERING PÅ INDIEGOGO

Vetle legger nå ut produktet på «crowdfunding» plattformen Indiegogo for å finansiere ferdigstillingen av produktutviklingen, oppstarten av produksjonen og finansiering av en verdenslansering. Leverandører for hardwareutvikling, softwareutvikling og produksjon er på plass på nivåer som muliggjør et lønnsomt prosjekt.


GREENMISSION

Greenmission er en norsk startup grunnlagt av 18 årige Vetle Husby. Han har tidligere utviklet den trådløs mobillader «TESLA WIRELESS CHARGER 2» som i dag selges i hele verden. Det er overskuddet fra dette prosjektet som er grunnlaget for utviklingen av Ctrl-Bar.

GreenmissionAS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*