Arendal, 28 juni 2023 – Fra i dag kan Norse Atlantic kunder glede seg over enda flere direkteflyvninger mellom Oslo og Bangkok. Med den økte frekvensen til tre ukentlige avganger, som er tirsdager, torsdager og lørdager fra 19. desember 2023 til 9. januar 2024 og 19. mars 2024 til 9. april 2024, har reisende nå enda flere valgmuligheter. Denne utvidelsen kommer bare to måneder etter lanseringen av ruten.

  • Norse Atlantic øker frekvens mellom Oslo til Bangkok.
  • Den utvidede ruteplanen gjelder for perioden 19. desember 2023 til 9. januar 2024 og 19. mars 2024 til 9. april 2024.

Priser starter fra 3 979 NOK én vei, inkludert alle skatter og avgifter i Economy-klasse og 8 619 NOK i Premium-klasse.

Billetter er tilgjengelige for salg fra og med i dag på www.flynorse.com.

«Vi er glade for å kunne tilby reisende en ekstra avgang på den allerede populære Oslo til Bangkok-direkteruten. Etter at vi lanserte direkteruten til Bangkok som vår første destinasjon i Asia, har vi opplevd stor etterspørsel fra våre kunder. Vi øker derfor frekvensen med en ekstra ukentlig avgang for å gi enda flere reisende muligheten til å oppleve denne populære, solfylte og spennende destinasjonen» sier Bjørn Tore Larsen, konsernsjef i Norse Atlantic.

Alle Norse Atlantic fly er av typen Boeing 787 Dreamliner. Romslig kabin, komfortable seter og høy luftkvalitet, gjør langdistansereiser til en behagelig flyopplevelse for passasjerene ombord. Hvert sete er i tillegg utstyrt med touchskjermer og et stort utvalg av filmer og serier.

Premium-kabinen skiller seg ut med en bransjeledende seteavstand på 43 tommer, som gir reisende rikelig med plass til å strekke ut og slappe av.

Norse Atlantic tilbyr to kabinvalg, Economy og Premium. Passasjerer kan velge mellom tre prisalternativer: Light, Classic og Flextra. Light er Norse´ rimeligste bookingklasse, hvor gjester selv kan velge hvilke tilleggstjenester de vil betale for, mens Flextra inkluderer maksimal bagasjevekt, Premium-ombordstigning, prioritert innsjekk og økt billettfleksibilitet.

Komfortable flygninger

Norse Atlantic Airways er et flyselskap som tilbyr komfortable langdistanseflygninger til rimelige priser, primært mellom Europa og USA. Selskapet ble grunnlagt av konsernsjef og hovedeier Bjørn Tore Larsen i mars 2021. Norse har en flåte på 15 moderne, drivstoffeffektive og mer miljøvennlige fly av typen Boeing 787 Dreamliner som betjener destinasjoner som New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando, Washington, San Francisco, Boston, Oslo, London, Berlin, Rome and Paris. Den første Norse-flygningen tok av fra Oslo til New York 14. juni 2022. Selskapets hovedkontor er i Arendal.

I september viste Norse Atlantic Airways en sterk operasjonell ytelse da flyselskapet gikk over mot slutten av sommersesongen. Måneden hadde en gjennomsnittlig kabinfaktor på 78 prosent, noe som representerer en økning på 22 prosentpoeng (p.p.) fra år til år. I løpet av september hadde Norse Atlantic Airways 132 556 passasjerer fordelt på 503 flyvninger, 80 prosent av flyvningene ankom innen 15 minutter etter planlagt ankomsttid. I tillegg opererte Norse Atlantic Airways 5 ACMI/chartere i løpet av måneden. «Vi har sett fortsatt sterk etterspørsel i begynnelsen av måneden, som forventet har denne begynt å avta mot slutten av september i enkelte markeder når vi går over til vinterplanen vår. Vi har allerede fullført fem ACMI/chartere med suksess i september, og dette vil fortsette å vokse utover vinteren, noe som bidrar til en positiv inntektsstrøm for selskapet ettersom vi optimaliserer bruken av vår flåte på den mest effektive måten i denne perioden. I begynnelsen av måneden kunngjorde vi vår nye rute fra Paris til Los Angeles som vil operere fra mai 2024. Vi har også utvidet tilgjengeligheten av flyreisene våre over sommernettverket vårt til oktober 2024, slik at kundene kan planlegge reisen for året som kommer. og få de beste prisene tilgjengelig, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør og grunnlegger av Norse Atlantic Airways. Trafikknøkkeltall for september er vedlagt. Kontakter: Investorer: CFO, Anders Jomaas, Anders.Jomaas@flynorse.com Media: SVP Communications, Philip Allport, philip.allport@flynorse.com

Christina Carare
Communications Manager
media@flynorse.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*