Direktør Jan Øverbye i Net Nordic( Foto: Net/Nordic/Mynewsdesk)

Konehuone er en betrodd rådgiver for sine kunder, med et sterkt fokus på hyperkonvergente løsninger for datasenter med tilhørende konsulenttjenester. Datasentermodernisering kombinert med rådgivningstjenester fra erfarne konsulenter er nøkkelelementene for en vellykket reise mot hybride skyløsninger. For å støtte opp om denne kundereisen har Konehuone tilegnet seg bred ekspertise fra utallige vellykkede prosjekter innenfor datasenter modernisering.

”NetNordic har vært tilstede i Finland i ti år og har ventet tålmodig på den rette muligheten til å kjøpe opp et selskap med den riktige kompetansen og kulturen for å forsterke vår industrielle og geografiske plattform for videre vekst. Konehuone har en imponerende vekst og historie og har bevist gjennom dette at de kan betjene krevende kunder med høy kvalitet. Vi ser frem til å lære og bidra til fortsatt utvikling”, sier Jarl Øverby – CEO i NetNordic Group.

”NetNordic har en sterk posisjon I Norden innenfor cybersecurity og nettverk og dette gir oss et godt fundament for å ekspandere vår datasenter portefølje, til fordel for våre kunder. Konehuone vil fortsette å utvikle sin ekspertise og kapasitet til å modernisere datasenter og hjelpe kunder på veien mot hybride skyløsninger. Det å være en del av NetNordic Group gir muligheter for nordisk samarbeid og ekspansjon av vår portefølje, noe vi ser på som viktige elementer for en fortsatt sterk vekst og en lys fremtid”, sier Ilari Weide – CEO Konehuone.

”Verdiene som guider vår forretning og drift i hverdagen er: respekt for kunden, tillit, fremdrift, teamarbeid og profesjonalitet. Dette er verdier vi synes matcher perfekt med verdiene som NetNordic representerer. Vi er partner og rådgiver for våre kunder i forhold til å vurdere eksisterende løsninger samt utvikling, planlegging, ny implementering og drift av kundens løsninger. Det er viktig for oss at våre medarbeidere er erfarne, høyt sertifiserte og kan gi kundene våre rådgivning av høy kvalitet”, sier Kari Alhonen – Director Services Konehuone

Med dette oppkjøpet får NetNordic en sterk posisjon i det finske datasentermarkedet, og styrker gruppens kapasitet i Norden.

Konehuone har 19 ansatte i Espoo, Finland. Estimert omsetning for 2020 er € 12 million. Aksjeeierne i Konehuone reinvesterer i NetNordic og vil fortsette å utvikle forretningen i Finland og Norden.

NetNordic er en nordisk systemintegrator med fokus på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon, sikkerhet og data center. Vi skal være bedriftens «best companion», altså hjelpe våre kunder med deres unike IT-utfordringer, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

NetNordic ble stiftet i 2001, og har gjennom årene vokst organisk og gjennom oppkjøp. NetNordic har partnerskap med markedsledende produsenter og tilbyr løsninger og tjenester basert på kundenes behov. NetNordic støtter en rekke større og mellomstore virksomheter innen både offentlig og privat sektor. Vi hadde en proforma omsetning på 1,4 milliarder i 2019, og teller cirka 370 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Majoritetseier i NetNordic er Norvestor. Les mer på www.netnordic.com og følg oss i sosiale media.

Suomen Konehuone Oy er en finsk løsnings- og tjenesteleverandør etablert i 2003. Konehuone er høyt kvalifiserte, erfarne, agile og en effektiv partner for utvikling av data center infrastruktur. Fokusområdene til Konehuone er: datasenter modernisering, lagring og sikring av data og rådgivning. Omsetningen til Konehuone var i 2019 12M€ og antall ansatte er 19.

Kontaktpersoner:

Jarl Øverby, CEO, NetNordic GroupEpostjarl.overby@netnordic.comTlf: +47 982 17 009

Ilari Weide, CEO, Konehuone,Epost:ilari.weide@konehuone.fiTlf: +358 40 080 4734

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*