Jacob Bronebak er midlertidig CEO i Mybank(Foto: Youtube)

mybank offentliggjorde i dag sin kvartalsrapport for tredje kvartal 2020. Resultatet ble et tap på 11,9 millioner kroner, inkludert ekstraordinære avskrivninger og restruktureringskostnader på til sammen 12,5 millioner. 

«Vi har nå vært gjennom en periode med mye endringer, men har nå kommet oss dit vi ønsker å være. Omstillingen til vårt nye produkt, omstartslån, går etter planen, og vi forventer å være lønnsomme fra fjerde kvartal. Prosessene våre er forbedret, kostnadskontrollen er blitt god, og ved hjelp av gode partnere vokser vi i tråd med prognosene våre» sier bankens CEO, Jakob Bronebakk.

Kvartalsrapporten presenteres på en telefonkonferanse i dag klokken 1100. Innringingsdetaljer er gitt under.

Telefonkonferanse for presentasjon av kvartalsrapport

+47 21 40 23 83

Phone Conference ID: 681 232 612#

MyBank er en nylig etablert nettbank som tilbyr forbrukslån og sparekonto, og som vil utvide til boliglån og andre produkter når forholdet mellom risiko og avkastning er attraktivt. Banken fikk bank konsesjon i juli 2016, fullførte en aksjeemisjon på 273 millioner kroner i november 2016, og startet virksomhet i første kvartal 2017. MyBank benytter låneagenter som eneste salgskanal, noe som muliggjør en effektiv og skalerbar forretningsmodell, med konkurransedyktige vilkår over tid. For flere opplysninger se vår nettside: mybank.no

MyBank har telefonkonferanse kl. 11.00 mandag(Ill: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*