Marius Nielsen Matatula(Foto: Linkedin)

MyBank har ansatt Marius Matatula som ny Chief Credit Officer med virkning fra 1.9.2019. Matatula har bakgrunn fra BlueStep og BNP Paribas, hvor han har vært sentral i utviklingen av kreditt-området. Han har til sammen over 18 års erfaring med kreditt, hvorav 8 år med spesielt fokus på boliglån til kunder med dårlig betalingshistorikk.

«Med ansettelsen av Marius som ny kredittsjef styrker vi lederteamet med den kompetansen vi trenger for å snu MyBank fra å være en forbrukslånsbank til en omstartslånsbank. Han vil kunne videreføre det gode arbeidet som allerede er gjort, og sikre at vi kan ytterligere akselerere veksten på omstartslån» sier Jakob Bronebakk, interim CEO i MyBank.

MyBank har i løpet av de siste kvartalene endret kurs fra å være en forbrukslånsbank, til å bygge opp en bank som kan hjelpe kunder med for mye gjeld, dårlig betalingshistorikk eller andre økonomiske problemer til å ordne sin økonomi gjennom en refinansiering med sikkerhet i bolig.

Som følge av denne omleggingen av bankens virksomhet har bankens nåværende kredittsjef, Eystein Bråthen, sagt opp sin stilling.

MyBank er en nylig etablert nettbank som tilbyr forbrukslån og sparekonto, og som vil utvide til boliglån og andre produkter når forholdet mellom risiko og avkastning er attraktivt. Banken fikk bank konsesjon i juli 2016, fullførte en aksjeemisjon på 273 millioner kroner i november 2016, og startet virksomhet i første kvartal 2017. MyBank benytter låneagenter som eneste salgskanal, noe som muliggjør en effektiv og skalerbar forretningsmodell, med konkurransedyktige vilkår over tid. For flere opplysninger se vår nettside: mybank.no

For ytterligere informasjon:

Jakob Bronebakk, interim CEO: +47 906 39 637

Tom Knoff, styreleder: +47 913 12 876

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*