Hundre nye jobber neste sommer(Foto: Cato A. Mørk)

Denne uken utlyser Multiconsult i Norge sommerjobber for nærmere 100 ingeniørstudenter og noen andre fagområder. I løpet av de nærmeste ukene vil over 1000 søknader siles ned til studentene som får mulighet til å prøve seg som rådgiver i Multiconsult sommeren 2023.

– Gjennom sommerjobbene får studentene mulighet til å prøve seg i små og store prosjekter i hele Norge. Denne sommeren jobbet studentene med alt fra fremtidsrettet byutvikling her hjemme til fornybare energiløsninger i utviklingsland. Organisasjonen vår har blitt skikkelig varm i trøya på å legge til rette for interessante oppgaver og invitere nye sommerstudenter til å ta del i muliggjøringskulturen vår, sier Martin Halvorsen, leder for rekruttering i Multiconsult. Han lover lærerike sommerjobber også neste år.

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning, og har rundt 2500 medarbeidere i Norge. For sommeren 2023 er det utlyst stillinger innen 12 fagkategorier hvor Multiconsult er på jakt etter ingeniørstudenter innen de fleste av selskapets fagområder, og Multiconsult ønsker også flere dyktige studenter fra IT/programmering og økonomi.

I tillegg til ordinære sommerjobber innen spesifikke fagområder gjennomføres fire sommerprogrammer der studentene blir spesielt utvalgt til et prosjektteam som skal løse tverrfaglige utfordringer.

– Nå ser vi frem til å knytte bånd med alle de studentene som ønsker å lære mer om hvordan det er å jobbe i Multiconsult og gleder oss til å gå i dialog med de 100 studentene som skal bli med oss å utfordre, lære og ha det skikkelig moro neste sommer, avslutter Martin Halvorsen.

Sommerjobbene ble utlyst 26. september med søknadsfrist 17. oktober.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*