Med over 16 millioner kunder globalt og en ny kunde som registrerer seg omtrent hvert andre sekund, er Lyca Mobile banebrytende i den internasjonale telekomindustrien.

Lyca Mobile er et datterselskap av Lyca Group sammen med Lycatel, og leverer innovative og rimelige løsninger som kobler sammen folk over hele verden, med selskapets etos som kombinerer kraften til å koble sammen mennesker og rimelige priser.

Fra den meteoriske veksten av influenser-markedsføring til at flere selskaper bruker sosiale medier som kundeservicverktøy, vil denne artikkelen utforske markedsføringstrender som forventes å være fremtredende i 2023.

Mobil AR

Pokémon Go fra Niantic introduserte lokalisert forankring for et større publikum gjennom introduksjonen av ‘Pokéstops’, som gir bedrifter mulighet til å sponse ekte steder i den virkelige verden. I dag følger stadig flere andre plattformer Niantics ledelse, og slipper sine egne AR-forankringsverktøy. Eksempler inkluderer ARCore Geospacial API fra Google, Apple’s ARKit 4 og Custom Landmarkers fra Snap.

Influenser-markedsføring

Influenser-markedsføring fikk betydelig oppmerksomhet gjennom året 2022, en trend som ikke ser ut til å avta med det første. HubSpot Blog’s Marketing Strategy Survey 2022 forutså at 89% av markedsførerne som engasjerte seg i influenser-markedsføring ville opprettholde eller øke sin investering i 2023. Med 17% av markedsførerne som planlegger å investere i influenser-markedsføring for første gang i 2023, er mikro-influensere en attraktiv mulighet for markedsførere som mangler budsjett til å ansette en kjendisinfluenser med millioner av følgere.

Kortfilmer

Når internettbrukere enkelt flyter mellom skjermer, diversifiseres visningsvanene, noe som skaper ulike behov og forventninger. Mange innholdsskapere utvikler kortere, «snack»-videoer for å møte de skiftende behovene til seerne, ofte med stor suksess. Med YouTube Shorts som samler rundt 1,5 milliarder månedlige aktive brukere og tiltrekker seg over 30 milliarder daglige visninger, presenterer kortfilmer store muligheter for annonsører.

Sosiale medier som kundeservicverktøy

Det er relativt nytt at selskaper har begynt å benytte sosiale medieplattformer som et kundeservicverktøy. Denne trenden har imidlertid raskt økt i popularitet, med mer enn 25% av markedsførerne som tilbyr kundestøtte via direktemeldinger, og 15% av markedsførerne planlegger å prøve det for første gang i 2023, ifølge HubSpot Blog’s Marketing Strategy Survey 2022.

Personvern

I dagens klima må bedrifter skille seg ut fra mengden, og skille seg fra konkurrentene. For å vinne og beholde kunder, må de holde på sine verdier – og ettersom folk håndterer mer og mer av sine daglige gjøremål på nettet enn noen gang før, har personvern blitt en stor bekymring. Resultatene av en Consumer Insights-undersøkelse som undersøkte over 7000 europeere, viste at annonser fungerer bedre når merkevarer respekterer personvernet, noe som viser at personvernopplevelser påvirker brukernes tillit. Forskningen viste også at dårlige personvernopplevelser er nesten like skadelige for forbrukernes tillit som datatyveri, noe som overtalte 43% av respondentene til å bytte til en annen merkevare.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*