I hjertet av Skandinavias designunivers er det en ny merkevare som får oppmerksomhet for sine elegante lamper og eksplosive vekst. Det dreier seg om virksomheten Lights Copenhagen, som ble grunnlagt av et vennepar fra Aarhus. Virksomheten har blitt en skikkelig suksesshistorie, fordi de på et halvt år allerede har utvidet nettbutikken sin til utlandet.

Funksjonelle lamper i vakkert design

De grunnla Lights Copenhagen med en visjon om å skape stilrene og smarte lamper til overkommelige priser. Selskapet brenner for å skape lamper som ikke bare lyser opp, men som også tilfører et estetisk og funksjonelt element til hjemmet ditt. Alle lampene deres har en designmessig rød tråd i form av det flate og runde lampehode. Lampene har også innebygd dimmer, som gir mulighet for å tilpasse lyset etter stemning og behov. Lampene har de fått en designer til å utvikle.

En lynrask reise til toppen

På tross av å være relativt nye på markedet har Lights Copenhagen allerede imponert med sin eksplosive vekst. Dette er takket være deres gode ekspertise innenfor markedsføring, samt evne til å levere produkter av høy kvalitet på kort tid. Virksomheten har som mål å utvide rekkevidden sin og skape en solid kundebase på rekordtid.

Lamper som forteller en historie

Lampene fra Lights Copenhagen gir ikke bare belysning, de utgjør også en integrert del av innredningen din. Produktene deres appellerer til moderne forbrukeres ønske om enkelthet og eleganse, samtidig som de passer inn i enhver innredning. Virksomheten har som mål å bygge opp en varemerke som står for kvalitet, nordisk design og en dyp lidenskap for å skape den perfekte belysning til ethvert hjem.

En suksesshistorie som inspirerer unge entreprenører

Grunnleggerne er to venner fra Aarhus som hadde en drøm om å skape stilrene lamper som kan passer i alle hjem. Deres lidenskap og engasjement i prosjektet

har vært viktig for hele virksomhetens suksess. Lights Copenhagen er en inspirerende påminnelse om hvordan lidenskap, visjon og hardt arbeid kan gjøre drømmer til virkelighet. Med deres imponerende design og raske vekst har de gått fra en start-up-virksomhet til et anerkjent varemerke på kun et halvt år.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*