Helga Bollmann Leknes er ansatt som ny kommersiell direktør (Chief Commercial Officer – CCO) i Norwegian. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT).

-Jeg er svært tilfreds med at Helga Bollmann Leknes har takket ja til rollen som kommersiell direktør i Norwegian. Samtidig vil hun fortsette som Managing Director for Norwegian Air Resources (NAR), sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

-Bollmann Leknes begynte i Norwegian i oktober 2017, da hun tiltrådte stillingen som HR-direktør. I mars 2018 ble hun i tillegg leder for Norwegian Air Resources. Hun har også vært ansvarlig for kommersiell avdeling siden september 2018.Helga har gjort en svært god jobb i selskapet på kort tid. Hun vil heretter ha ansvar for hele den kommersielle verdikjeden og dermed også stå ansvarlig for synergiene mellom svært viktige deler av Norwegians virksomhet, fortsetter Kjos.

Norwegian opplyser at dette er det femte største lavprisselskapet i verden med over 33 millioner reisende i 2017. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 150 fly med en gjennomsnittsalder på 3,7 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For sjette år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 10 000 dedikerte medarbeidere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*