Runar Lie(39) overtar som adm. dir. i Azets Insight i Norge(Foto: Azets Mynewsdesk)

Runar Leite (39) overtar som administrerende direktør for Azets Insight AS. Han tiltrer rollen 1. juli i år og etterfølger Rune Norbakk som har hatt stillingen de siste ti årene.

Azets er et internasjonalt regnskapsselskap med over 6500 ansatte i Norden og Storbritannia. Leite er i dag direktør for Azets SME i Norge og får i sin nye rolle i selskapet ansvar for i overkant av 1000 ansatte fordelt på 50 kontorer. 

Runar Leite ser frem til å ta fatt på sin nye rolle i Azets Insight: 

– Jeg vil først få takke for tilliten. Å få en slik mulighet i et av norges mest spennende selskaper er noe jeg virkelig ser frem til, og noe jeg også gjør med stor ydmykhet. Rune Norbakk er og har vært en ledestjerne for selskapet i ti år og har bygget opp et svært dyktig team som til enhver tid ønsker å spille hverandre gode. Mitt mål er at vi skal fortsette å være et steg foran i den teknologiske og digitale utviklingen i bransjen. I Azets satser vi på menneskene og vår visjon er å kontinuerlig gjøre tjenestene våre smartere, mer effektive og mer personlige for kundene våre.

Avtroppende adm. dir. Rune Norbakk sier: 

– Denne sommeren har jeg vært administrerende direktør i Azets Insight AS (tidligere Visma Services AS) i ti år, så nå er det på tide å overlate roret til andre. I løpet av disse årene har vi endret oss fra å være en stor produksjonsmaskin av regnskap og lønn til å bli en alliert partner for kundene våre. Det har utvilsomt vært en spennende reise. Endringene går stadig raskere og Runar har vært med på mange av disse gjennom flere år og har hatt ulike roller i tiden hos oss, så jeg er trygg på at han nå vil ta selskapet til det neste nivået i årene som kommer.

Runar Leite går inn i sin nye rolle som adm.dir i Azets Insight den 1. juli. Rune Norbakk blir styreleder i selskapet fra samme dato og fortsetter i flere nøkkelroller i selskapet gjennom ledelsen av de andre norske virksomhetene i Azets, slik som søsterselskapet Cogidocs, som i dag håndterer over 12 millioner fakturaer årlig. 

For spørsmål ta kontakt med:

Runar Leite, påtroppende administrerende direktør i Azets Insight AS, runar.leite@azets.com /47202047

Helena F. Julusmoen, Nordisk markeds- og kommunikasjonsdirektør, helena.julusmoen@azets.com /97573372

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*