Lars Ovindhaug er konstituert direktør i OP(Foto:Øyvind Haug)

– Åmund T. Lunde har i dag valgt å fratre som administrerende direktør i Oslo Pensjonsforsikring (OPF), etter snart 14 år i stillingen, for å søke nye muligheter utenfor selskapet, sier styreleder Oslo Pensjonsforsikring, Jørund Vandvik. Gruppen har en eiendomsportefølje på rundt 24 milliarder kroner og er en av de største eiendomsinvestorene i Norge.

Som ny (konstituert) administrerende direktør har styret i selskapet utpekt Lars Christian Haram (44). Haram er i dag investeringsdirektør i selskapet.

–Styret vil benytte anledningen til å takke Åmund for gode resultater i den lange perioden han har ledet selskapet, og ønsker ham lykke til videre, sier Vandvik.

–Prosessen for å finne Åmund T. Lundes permanente etterfølger vil starte umiddelbart, sier han.

Våre tjenester og produkter skal bidra til å minimalisere risikoen for økonomisk tap på miljø og eiendom. For å oppnå dette har vi et nært samarbeid med kundene våre og jobber systematisk med skadeforebyggende arbeid.

Vi leverer også ulike ansvarsforsikringer. Dette er en forsikring som kan gi dekning i tilfeller der bedriften kan bli erstatningsansvarlig ovenfor en tredjepart. Eksempler på dette er Sporveien T-banen AS og Sporveien Trikken AS. Andre eksempler er ansvarsforsikringer som Oslo kommune har tegnet for arbeidsmaskiner, dam- og skianlegg.

Styreleder Jørund Vanvik i OPF( Foto: Nordea)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*