Kunstneren Ari Behn stiller ut fjorten håndkolorerte trykk i et Galleri på Fornebu S. Den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt stiller ut fire trykk, en såkalt giclee. Kunstneren Espen Eiborg stiller ut elleve arbeider, hvorav seks malerier til NOK 39.999,- per stk. Berit Østenby i Galleriad, som står bak utstillingen sammen med GalleriArt Design AS, sier til Nordic News at de tre kunstnerne ikke hadde anledning til å delta under åpningen fordi de samtidig har enutstilling i Gabba Gallery i Los Angeles, der de deltar under åpningen. Ari Behns håndkollorerte trykk «Tiger i hagen» til NOK 19.900,- er det beste av de dyre bildene.

Vareri tre dager

Utstillingen på Snarøya varer i tre dager, og ingen av de fremmøtte like at hverken Ali Behn eller Mikael Persbrandt kom. Ari Behns biligste håndkolorerte trykk er priset til NOK 4.900,-, mens hans unike håndkolorerte bilder prises til NOK 19.900,-. Espen Eiborgs dyreste maleri er priset til NOK 58.000,- og har fått titttelen Golden. Nordens Nyheters anmelder vil hevde at utstillingen er satt i scene for å skaffe penger til kunstnerne. Den har ikke den originale kvaliteten som man forventer av kunstnere, unntaket er Espen Eiborgs arbeider som får godkjent.

Ari Behn ble født i Århus. Som barn bodde han i Danmark og England. Familien slo seg ned på Østlandet da Ari var seks år gammel. Ari Behn hadde sitt litterære gjennombrudd med boken Trist som faen. Novellesamlingen solgte i over 100 000 eksemplarer,[ og pr. mars 2001, da det ble kjent at han og prinsesse Märtha var sammen, hadde han solgt 30.000 eksemplarer

Persbrandt har hatt en rekke film- og tv-roller. Han har blant annet spilt i filmene og TV-seriene om  Martin Beck. Han regner selv 1997 som året han virkelig slo gjennom og ble kjent for et større publikum. Da spilte han inn tolv filmer og tv-programmer i løpet av halvannet år. Disse ble sluppet

Ari med maske

Ula-malerenTANI selger oljemaleriet « Ari med maske» privat gjennom Norden sNyheter for NOK 20.000,-. Kjøpere kan melde interesse på Nordnews@usa.com, merk din SMS med «kjøp av maleri.» Hverken Galleri Art Design eller Galleriad står bak dette tilbudet. Det gjør medieforetaket AS Nordens Nyheter.

Kunstutstilling på Fornebu(Foto: N.P. Tanderø)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*