Signering Politet , KNOWIT ,

Rammeavtalen med politiet strekker seg over fire år og omfatter et bredt spekter av fagområder. Den samlede verdien på rammeavtalen er fire milliarder kroner, og leveransen vil skje i samarbeid med de to andre hovedpartnerne Sopra Steria og Computas.

– Vi er selvfølgelig både glade, stolte og ydmyke for at vi har blitt valgt av politiet. Spesielt gledelig er det at vi skal levere tjenester innenfor alle fagområdene i avtalen, fra utvikling, arkitektur og design til sikkerhet, analyse og prosjektledelse, sier Snorre Finanger, avtaleansvarlig i Knowit.

Knowit har sammen med Computas og Sopra Steria fått oppdraget om å levere digitaliseringstjenester til politiet de nærmeste fire årene.

Den nye avtalen føyer seg inn i rekken av store offentlige oppdrag. Knowit har de siste årene opparbeidet seg bred erfaring med store offentlige aktører som blant annet Statens Vegvesen, Skatteetaten og NAV.

– Vi ser hva arbeidet med slike kunder betyr for våre viktigste ressurser; våre ansatte. I denne typen oppdrag er opplevelsen hos våre medarbeidere at vi bidrar til å utvikle et bedre samfunn. Det er også helt i tråd med Knowits visjon om å skape et mer bærekraftig og menneskelig samfunn, sier Per Wallentin, konsernsjef i Knowit.

Avtalen med politiet representerer et gjensidig forpliktende partnerskap som gjennom produktutvikling skal hjelpe politiet med å nå sine mål, gjennom gode digitale tjenester og produkter. Politiet vil ha det langsiktige eierskapet til produktutviklingen, men vil likevel være avhengig av kapasitet fra leverandører i perioder med behov for ressurser utover det normale, i tillegg til tilgang på kompetanse og kapasitet innen produktutvikling. Det er på disse områdene leverandørene på den nye rammeavtalen er forventet å bidra.

Viktig med samarbeid og partnerskap

Leveransen til politiet skal sikres gjennom en allianse av underleverandører som jobber tett sammen. Avtaleansvarlig Snorre Finanger er overbevist om at det er en suksessfaktor når det gjelder de største avtalene.

– Den store kampen fremover er ikke for å vinne disse avtalene alene, men å sikre at vi alltid kan levere både kompetansen og personligheten som kunden ønsker. Med en heldigitalisert og datadrevet håndtering av avtalen skal vi sørge for at vi blir den digitale forandringsagenten som politiet har etterspurt. Vi gleder oss til å sette i gang, sier Finanger.

Finanger er overbevist om at partneralliansen har bidratt til å gi politiet trygghet for leveransene de kommende årene.

Knowit har gjennom de siste årene fått god erfaring i å jobbe med større partnerallianser for store kunder. Den røde tråden for disse kundene er at de står ovenfor store digitale skift, og har behov for fleksible løsninger som både forenkler hverdagen og øker brukervennligheten for sluttkunden.

– Kombinasjonen av ulike spisskompetansemiljøer der folk og fag står i sentrum gir kunden sikkerhet for at den beste konsulenten eller teamet blir satt på riktig jobb. Det gleder vi oss til å hjelpe politiet med, avslutter Finanger.

For mer informasjon, kontakt

Snorre Finanger, Knowit Solutions Oslo, +4792825222 eller snorre.finanger@knowit.no

Christina Johansson, Head of Communications Knowit AB, +46 70 542 1734 eller christina.johansson@knowit.se

Om Knowit

Knowit er digitaliseringskonsulenter med en visjon om å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon. Knowit støtter sine kunder i den digitale transformasjonen og skiller seg fra andre konsulentselskap gjennom en desentralisert organisasjon og agile arbeidsmetoder i kundeoppdrag. Virksomheten er delt inn i fire forretningsområder, Solutions, Experience, Connectivity og Insight, som tilbyr tjenester innen systemutvikling, digitale kundeopplevelser, internet of things, cloud, cybersikkerhet og management consulting. Kompetanser fra ulike forretningsområder kombineres ofte i kundeoppdrag.

Knowit ble opprettet i 1990 og har i dag rundt 4300 medarbeidere, hovedsakelig i Norden, men også med virksomhet i Tyskland og Polen. Knowit AB ble børsnotert i 1997, og er notert på NASDAQ OMX Stockholm Mid Cap. For mer informasjon om Knowit, besøk gjerne knowit.se


Denna information skickades av Cision http://news.cision.com/se

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*