Tidligere justisminister Jørand Kallmyr går tilbake til Ræder( Foto: Regjeringen)

Tidligere justisminister Jøran Kallmyr går tilbake til Advokatfirma Ræder som partner fra 1. august 2020. Den erfarne advokaten har tidligere arbeidet med bla eiendomsrett, forvaltningsrett og regulatoriske problemstillinger i samme advokatfirma og vil få en sentral rolle i videreutvikling av selskapets eiendomsavdeling.

– Jeg kommer hjem. Jeg ser frem til å arbeide med mine tidligere dyktige kollegaer i et veletablert forretningsadvokatfirma som Ræder er.

Kallmyr er advokat og politiker. Han var justisminister fra 29. mars 2019 til 24. januar2020, da han gikk ut av regjering. Tidligere har han vært statssekretær og hatt sentrale politiske verv i Oslo kommune. Han avslutter nå sin politiske karriere og blir advokat igjen, når karantenetiden er ute den 1. august.

– Eiendomsteamet blir helt klart styrket, og vi får både større bredde og spisskompetanse når Jøran er tilbake på laget fra august av, sider leder av eiendomsavdelingen, Eva Hagen

Med bred og tung politisk erfaring og erfaring både fra næringsliv og det offentlige, vil han i eiendomsteamet gi råd til kunder med spørsmål knyttet til offentlig sektor, regulatorisk utvikling, som endringer av rammevilkår, og kommunikasjon og forhandlinger offentlige myndigheter. Tilbake hos Ræder vil han bl.a arbeide med eiendomsrett, forvaltningsrett og regulatoriske utfordringer.

– Kombinasjonen av juss, god innsikt og forståelse for politiske og offentligeprosesser, kommunikasjon er avgjørende for å lykkes i større eiendomsutviklingsprosjekter og i regulatoriske problemstillinger. Eiendom og eiendomsutvikling, plan- og bygningsrett er et komplekst fagområde i god vekst, og jeg ser frem til å arbeide videre med dette saksområdet sammen med resten av teamet, sier Jøran Kallmyr.

– Vi har savnet Jøran og er svært glade for at han har valgt å komme tilbake til oss. Med han styrker vi laget med en dyktig, engasjert og god lagspiller. Vi ser en stadig større etterspørsel etter erfarne rådgivere i skjæringspunktet mellom jus,forvaltning og politikk. Han har en unik kompetanse, er en av landets fremste advokater innen sitt fagfelt og nå med erfaring som statsråd noe svært få advokater har. Han vil styrke vår eiendomskompetanse ytterligere, sier daglig leder Odd Nymark.

Advokatfirmaet Ræder er blant Norges ledende advokatfirmaer. Selskapet gir råd innenfor de fleste forretningsjuridiske områder. Våre kunder er i hovedsak bedrifter, organisasjoner og offentlige myndigheter, både nasjonalt og internasjonalt. Våre 50 dyktige advokater har bred kompetanse og lang erfaring, Ræder ble etablert i 1949, og har kontorer sentralt i Oslo.

Markedssjef Eva Dirdal i Ræder(Foto: Raeder.no)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*