Jens Aas begynte som senioradvokat i RSM Advokatfirma 2. januar 2024 og forsterker dermed et allerede solid miljø innen skatt og avgift.Jens Aas,som begynner som senioradvokat i RSM Advokatfirma er her fotografert av Mynewsdesk, eid av Norges Handels og Sjöfartstidende.

– Det er få advokatselskaper som har så mange spesialister innen skatt og avgift som RSM Advokatfirma, forteller Jens. At de i tillegg jobber tett sammen med revisorene og ekspertene innen transaksjoner i RSM Norge gjør meg ytterligere trygg på at det blir mange spennende, faglige utfordringer å bryne seg på.

Jens begynte sin karriere i Skattedirektoratet før han gikk videre til lovadelingen i Finansdepartementet. Der jobbet han blant annet med forslag til gjeldende merverdiavgiftslov.

Jens har i tillegg til sammen 18 års erfaring som advokat fra Wikborg, Rein & Co og SANDS Advokatfirma. Han har jobbet i all hovedsak med skatt, avgift og transaksjoner, mye knyttet til eiendomsbransjen. Jens har også bidratt som kursholder, blant annet for Senter for Eiendomsfag der han har undervist i deltidsstudiet Eiendomsforvaltning.

– Jens er en solid tilvekst til fagmiljøet hos oss, forteller partner Marianne Brochmann Bugge. Han kombinerer sterk teoretisk ballast med lang erfaring og smittende engasjement for faget – en kombinasjon vi liker svært godt her i RSM Advokatfirma.

Fakta om RSM Advokatfirma

RSM Advokatfirma fungerer både som selvstendig advokatfirma og som advokatfirma i kompetansehuset RSM Norge, som også har tjenesteområder innen M&A Transaction Services, Financial Reporting Advisory, ESG og revisjon. RSM Advokatfirma er spesialisert på skatt og avgift, selskapsrett, strukturering og kapitalendringer, transaksjoner, generasjonsskifter og eiendomsjuss. I tillegg bistår de med arbeidsrett, konraktsrett og rekonstruksjon, samt tvisteløsning og prosedyre innenfor sine kompetanseområder.

RSM Advokatfirma har 25 ansatte, mens RSM Norge har i overkant av 300 ansatte, fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Mandal, Lyngdal og Voss. RSM Advokatfirma hadde en omsetning på kr 44 millioner i 2022, en vekst på 15,2 % fra 2021, mens RSM Norge hadde en omsetning på kr 465 millioner i 2022, en vekst på 22,7 %.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*