Det er med stor glede vi kan annonsere at Jannike Reinkind er tatt opp som partner i RSM Norge. Gjennom sine 12 år i RSM har hun steget jevnt og trutt i gradene, fra å bli Manager i 2017, Senior Manager i 2022 og nå partner.

Partner og avdelingsleder i RSM Norge Oslo, Per-Henning Lie, er svært tilfreds med utnevnelsen:

– Jannike har gjennom hardt og målbevisst arbeid over år vist at hun har det som skal til for å være partner. Hun er en god leder som bidrar, og er en sterk og lojal kulturbærer for RSM-kulturen. Godt likt av kunder, kolleger og partnere. Vi gleder oss til å ha med Jannike som en av lederne i revisjonsavdelingen i Oslo.


Jannike har en bachelor i revisjon fra Høyskolen i Oslo og har i tillegg tatt MRR på BI. Hun begynte i Kjelstrup & Wiggen i 2011, som etter hvert ble en del av RSM-familien. Hun har jobbet med et bredt spekter av kunder – både med tanke på bransje og størrelse. De siste årene har hun spesialisert seg innen eiendom og handel.

– Jeg har i hele min karriere vært opptatt av utvikling, både faglig og personlig. Det er ingenting jeg liker bedre enn å diskutere komplekse problemstillinger med kolleger, og presentere gode løsninger for våre kunder.

Å bli partner ser hun på som en tillitserklæring.

– Hele livet har jeg hatt høye ambisjoner og stilt høye krav til meg selv. Utviklingen jeg har hatt i RSM gir meg dermed en godfølelse. Noe har jeg åpenbart gjort riktig.

RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og har som ambisjon å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv. De har kontorer i Oslo, Vestland, Agder, Rogaland og Trøndelag, med over 300 ansatte. Kjernevirksomheten er revisjonstjenester, og de hjelper også med rådgivning innen advokattjenester, skatt, avgift, regnskapsrådgivning og transaksjoner. Kundene er i et bredt utvalg av bransjer og omfatter mindre aksjeselskaper, konsern med betydelig størrelse og børsnoterte selskaper – med en solid posisjon blant eierstyrte virksomheter. RSM Norge er en del av RSM-nettverket, med 830 kontorer fordelt på 120 land, og 57,000 mennesker verden over.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*