Konsernsjef Torben Thorbjørnsen(t.h.) sammen med Bendek Martmaan-Moe i Intunor Business Solutions(Foto: Mynewsdesk)

Bendek Maartmann-Moe tiltrer som administrerende direktør i INTUNOR Business Solutions fra 15. januar. Han kommer fra stillingen som Administrerende direktør i SJ Norge.

Som toppleder for SJ Norge AS, Bunde Bygg AS og Mesta Entreprenør AS har Bendek Maartmann-Moe bidratt med utvikling og vekst, samt heving av omdømme og rekrutteringsstyrke. Nå gleder han seg til å omsette erfaringene som leder for «en fremoverlent utfordrer med bransjebrytende løsninger i en sektor preget av bilaterale bransjeglidninger».

På to år har INTUNOR Group vokst fra null til 14 bedrifter i Norge, India og Storbritannia. Konsernet har nærmere 300 ansatte, hvorav majoriteten jobber i fagområdene økonomi, inkasso, finans, bedriftsrådgivning, og programutvikling.

– INTUNOR har fått til utrolig mye på kort tid. Det imponerer meg, men overrasker ikke. Teamet er fantastisk. Mitt mål er å bidra til å styrke effektiviteten i virksomheten samtidig som vi holder på den positive utviklingen, sier Maartmann-Moe.

– Selskapets markedsandel i Norge er blitt betydelig, og vi har stor organisk vekst. Samtidig står virksomhetens utenlandske virksomheter for en stadig større del av omsetningen, fortsetter konsernsjef Torben Torbjørnsen.

– Jeg er svært glad for at vi når har fått med oss Bendek til å forvalte og videreutvikle vår virksomhet i Norge ettersom det er «kraftsenteret»i konsernet, legger han til.

INTUNOR Group er et norskeid konsern spesialisert på utvikling, optimalisering og drift av mellomstore virksomheter innenfor BPO-sektoren (Business Process Outsourcing). INTUNOR er en ledende aktør innenfor leveranse av tjenester og produkter tilknyttet forretningsstøtte, med hovedvekt i Norden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*