Kasper Holst( Foto: PR)

Skandinavias største konsulentselskap innen e-handel, IMPACT, etablerer seg i Norge. Som et ledd i ekspansjonen er Stian Prestegård ansatt som Country Director. Han kommer fra en stilling hos konkurrenten Columbus.

Skandinavias største konsulentselskap innen e-commerce, IMPACT har nettopp etablert seg i Norge, og ambisjonen er å skape nye og innovative vekstmuligheter for norske kunder. Til å stå i spissen for innsatsen har man pr. 1. mars ansatt Stian Prestegård som Country Director. Han har de siste ni årene vært ansatt hos en av IMPACTs største konkurrenter, Columbus, hvor han de siste tre årene har vært direktør for digital commerce i Norge.

Stian Prestegård har mer enn 15 års erfaring innen digital commerce og teknologi, og spesielt to elementer var avgjørende for overgangen til IMPACT.

– IMPACT kommer inn på det norske markedet med et mye tydeligere fokus, en helt klar retning og ikke minst en tydelig visjon når det gjelder å hjelpe kunder til å lykkes med deres online-forretning. Jeg opplevde en umiddelbar kjemi med Kasper Holst, Per-Mattias Nordkvist og Kristian Hagset og jeg tror vi kan gjøre virkelig spennende ting sammen her i Norge. I min nye stilling trer jeg inn i en virksomhet som dekker hele verdikjeden, og det prosjektet vil jeg gjerne være en del av, sier Stian Prestegård og utdyper:

– Jeg kommer inn i en innovativ og ultrafokusert virksomhet som har alle puslespillbrikkene til å skape suksess for kunder på tvers av alle bransjer innen e-handel. Ved å være med på oppstarten blir det også litt av et personlig entrepenør-eventyr for meg, en oppstart med en sterk merkevare i ryggen. Jeg gleder meg til å bruke min erfaring til å vise norske selskaper at e-commerce kan leveres med et enda tyngre fokus på verdiskapning – og jeg elsker mottoet: «Changing commerce for the better».

Stian Prestegrd(Foto: PR)

Vil øke konkurranseevnen til norske bedrifter

Ifølge Kasper Holst, administrerende direktør i IMPACT Group, er det et gigantisk potensial for selskapet i Norge. Målet med satsingen er å ha 50 ansatte innen tre år, samtidig som aktivitetene i Norge skal bidra til at IMPACT øker omsetningen til over 700 millioner norske kroner allerede i 2024.

– En stor del av vår nåværende vekst ligger i Norge, så vi ser det som et naturlig neste skritt å etablere oss fysisk i landet. På den måten konsoliderer vi oss enda sterkere i markedet, og det skal gjøres ved å bringe metode og kompetanse til det norske markedet, sier Kasper Holst.

På et mer personlig plan gleder direktøren seg også over ansettelsen av den nye Country Director.

– Jeg er både stolt og ydmyk over at vi kan tiltrekke oss en så tung og erfaren lederprofil fra en av våre største konkurrenter. Det finnes ikke mange personer i Norden med tilsvarende erfaring innen etablering av store commerce-løsninger som Stian Prestegård, og det er avgjørende for oss med tunge og kompetente profiler hvis vi skal lykkes med våre strategiske vekstplaner i Norge.

Totalt ruster IMPACT i Norden opp med fire tidligere medarbeidere fra konkurrenten Columbus, som alle har 15-20 års erfaring innen commerce. De tre andre går inn i lederstillinger i konsulentselskapets svenske avdeling.

IMPACT er et skandinavisk digitalt konsulentselskap som spesialiserer seg på internetthandel og jobber med digital transformasjon for noen av Europas største B2B og B2C merkevarer. Selskapet ble etablert i 1998 i Aarhus og har i dag mer enn 400 medarbeidere fordelt på kontorer i Stockholm, København, Oslo, Lisboa, Beograd Aarhus, Malmö, Odense og Evora. www.impact.dk

Kontakt

Kasper Holst

CEO, IMPACT

(+45) 28 10 01 33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*