Norske Hudya Group AS har kjøpt alle aktivitetene i SalesPartners Direct Sales ApS. Selskapet videreføres i Hybrid Distribution ApS, et selskap i Hudya-konsernet.

SalesPartners Direct Sales ApS har 250 ansatte, og selskapets leder, Martin Nørtoft, fortsetter som administrerende direktør i det nye, Hudya-eide selskapet Hybrid Distribution ApS.

CEO i Hudya Group AS, Børge Leknes, er svært fornøyd med overtagelsen.

– Vi er stolte og glade for at vi har lykkes med å tilføre vårt stadig voksende konsern mange nye, dyktige medarbeidere i Danmark. Vi har fulgt SalesPartners Direct Sales ApS over en periode, og kan konstatere at bedriften har et svært utviklingsorientert partner- og kunderettet DNA som passer godt med Hudya Groups eget DNA. SalesPartners Direct Sales ApS representerer en av Danmarks sterkeste, landsdekkende distribusjonskanaler innenfor tele- og feltmarkedsføring, noe som passer godt med Hudyas utviklingsplaner, sier Børge Leknes.

Styreleder i SalesPartners Direct Sales ApS, Michael Hove, er også glad for overtagelsen, og ser frem til å bli en del av Hudya-konsernet med sine globale ambisjoner.

– Salget av SalesPartners aktiviteter er et naturlig neste skritt etter en fireårig kontinuerlig vekstreise. Vi er også stolte og glade for at vi nå skal innlemme aktivitetene våre i en enda større sammenheng, og bli en del av et raskt voksende nordisk konsern med globale ambisjoner. Nå ser vi frem til å kunne bidra til Hudyas fortsatte ekspansjon med vårt engasjement, kapasitet og fagkunnskap innen tele- og feltmarkedsføring, sier Michael Hove.

Hudya er et norsk konsern med virksomhet i Sverige, Danmark og Norge, og ca. 450 ansatte. Vi sparer kundene våre for tid og penger, og har bygget en unik, digital plattform hvor vi har samlet tjenester både privatpersoner og bedrifter har behov for, på ett sted. I dag tilbyr vi mobil, strøm, forsikring og refinansiering til ærlige vilkår og priser. Vi har internasjonale ambisjoner, og jobber mot å skape og distribuere tjenester til en lav kostnad uavhengig av land, med oppstart i Skandinavia.

Ingen av partene ønsker å opplyse om konkrete detaljer rundt transaksjonen.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Børge Leknes, CEO i Hudya Group AS, mob: 934 80 312
Morten Kvam, kommunikasjonsdirektør i Hudya Group AS, mob: 930 28 970
Michael Hove, styreleder i SalesPartners Direct Sales ApS, mob: + 45 28 12 66 09

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*