Hege Schøyen Dillner – en frontfigur for bærekraft i næringen og leder i Veidekke – går over til Grønn Byggallianse. Hun begynner 1. juli som leder for Samfunnsrelasjoner, medlemmer og internasjonalt arbeid, skriver Mynewsdesk.
– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Katharina Bramslev og resten av det dyktige teamet, sier Hege Schøyen Dillner, til høyre på bildet.

Grønn Byggallianse får stadig nye medlemmer i hele verdikjeden og kunnskapsbehov om bærekraft øker eksplosivt. Hege Schøyen Dillner har erfaring fra både entreprenør- og eiendomsvirksomhet gjennom flere år som konserndirektør og bærekraftdirektør i Veidekke. Hun har vært direktør i både privat og statlig sektor og har jobbet globalt på tvers av 32 land i Aker Solutions.

– Vi setter virkelig stor pris på at Hege har takket ja til å drive utviklingen for økt bærekraft videre i Grønn Byggallianse. Vi ønsker å kunne tilby våre medlemmer kunnskap om både praktisk handling og strategisk ledelse og endringsprosesser i det grønne skiftet. Heges kompetanse og erfaring vil her være svært nyttig. Hennes kunnskap om anleggsvirksomhet blir også viktig, slik at vi kan utvikle oss til å også bistå anleggssektoren i sitt miljøarbeid framover, sier daglig leder Katharina Th. Bramslev.

– Jeg ser frem til å jobbe med hele verdikjeden gjennom våre fremoverlente medlemmer. En nøkkel til å nå bærekraftsmålene er godt samarbeid på tvers av bransjen. Gjennom World Green Building Council får vi også tilgang til viktig erfaringsutveksling globalt. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Katharina og resten av det dyktige teamet, sier Hege.

Hege starter 1. juli som leder for Samfunnsrelasjoner, medlemmer og internasjonalt arbeid. Hun er i dag styreleder i Grønn Byggallianse og kjenner organisasjonen godt. Nestleder Roy Frivoll, forvaltningsdirektør i Avantor overtar nå som styreleder inntil neste styrevalg i mai. 

Kontaktinformasjon

  • Katharina Th. Bramslev telefon 977 58 897
  • Hege Schøyen Dillner telefon 907 35 661

Grønn Byggallianse er en non-profit medlemsforening der virksomheter fra hele bygge- og eiendomsektoren kan være medlem.

Vårt formål er å utvikle norsk bygg- og eiendomssektor slik at hensyn til miljø og bærekraft skal bli det selvfølgelige valget for alle. Vårt syn på bærekraft inkluderer sosial og økonomisk bærekraft i tillegg til miljøvern. Våre aktiviteter er tilknyttet nybygg, rehabilitering, forvaltning og drift av bygg, områdeutvikling og anleggsprosjekter i by- og områdeutvikling. Vi drifter og forvalter miljøsertifiseringer, primært BREEAM-NOR.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*