Bernardo SIlva er en av stjernene i Manchester City(Foto: Unsplash)

19 år etter at Alfie Haaland måtte forlate Manchester City alt for tidlig grunnet en alvorlig skade, regjerer hans sønn nå på nytt. Den tidligere Borussia Dortmund-spilleren har tatt Premier League med storm og på kort tid rukket å bli en klubbfavoritt i den suksessfulle klubben fra Nord-England.

Det er ikke ofte far og sønn kan skilte med å ha spilt for samme klubb på dette nivået, noe som gjør fortellingen om Haaland-familien ganske unik i en internasjonal sammenheng.

Forskjellen mellom Manchester City i dag og for nesten 20 år siden er også slående. Den tradisjonsrike klubben har gått fra å være en middelmådighet til å bli en av de fremste klubbene i England og hele verden.

I mange år var klubben i skyggen av storebror Manchester United, men noe forandret seg for rundt 15 år siden. Som et resultat av at klubben ble kjøpt av utenlandske investorer med sjeik Mansour fra Abu Dhabi som største enkeltaksjonær. Den styrtrike forretningsmannen har vært en viktig pådriver for at klubben skulle bli blant de førende i verden. Gjennom massive investeringer og spiller-signeringer har Manchester City nå sikret seg en viktig posisjon i Premier League. Hos Spelbolag.com finner du en omfattende oversikt over fotballkamper, enten det er snakk om nasjonale ligaer eller større turneringer som verdensmesterskapet.

Kilde for foto: Unsplash

En ny æra for klubben

Dette blir også tydelig når en ser på det internasjonale kaliberet av spillere som finnes i stallen til klubben. Du finner verdensstjerner slik som belgiske Kevin de Bruyne, en spiller som er blant de viktigste på dette laget og en viktig bidragsyter til den suksessen som laget har oppnådd.

Andre fremtredende spillere, inkluderer navn som Jack Grealish og Bernardo Silva. Begge to er midtbanespillere med gode offensive og defensive ferdigheter. På spissplass så er det tidligere nevnte Erling Haaland og algeriske Riyad Mahrez som dominerer. I tillegg finnes det flere offensive midtbanespillere som fungerer i en hengende spissrolle. Stjerner som Ilkay Gundogan og Phil Foden er to eksempler på dette. Flere av disse spillerne skal representere sine respektive landslag i det nært forestående verdensmesterskapet som vil finne sted i Qatar.

Selv om Haaland ikke skal delta i verdensmesterskapet, så er det likevel enkelt å oppleve spenningen og følelsen av tilhørighet gjennom oddstipping på nett. 

Fordelen med en plattform hvor du får sammenlignet ulike bonuser er nettopp det at du får en bedre oversikt over hvilke bonuser som det er verdt å benytte deg av. Du finner også gode tips fra andre brukere, slik at du kan fatte bedre avgjørelser som oddstipper.

Erling Braut Haaland slik han ble presentert i Man. City(Foto: Pixabay/Unsplash)

Et verdensmesterskap uten Haaland er fortsatt spennende

Selv om det er leit at nordmenn ikke får sett Erling Haaland eller andre norske fotballspillere i action når ballen sparkes i gang senere i november, så er det også fordeler med ekstra hvile for spillere som Haaland. Grunnet den ekstra belastningen som kommer med et tett program, så er det en overhengende fare for skader i troppen til spillere som deltar i Qatar. Derfor kan det være en fordel for Haaland med en pause for å komme seg til hektene til den viktige andre halvdelen av Premier League.

Haaland hadde fortjent å delta i et VM i fotball(Foto: Pixapay)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*