Tone Evensen Steinsland er nyansatt som innholdsprodusent i Nettrakett. 

Gjennom utdanningsvalg og yrkesliv går det en rød tråd hos Tone, nemlig «formidling og kommunikasjon». Hun har en bachelorgrad i språk, litteratur og kunstvitenskap, samt pedagogikk. Etter 10 år som lærer i Tromsø og på Sortland, la hun om kursen og gikk inn i mediebransjen.

– Pulsen i mediebransjen appellerer veldig til meg. I Nettrakett skal jeg jobbe som innholdsprodusent med tekst som spesialfelt. Jeg tror på at vi alle er historiefortellere, hver på vår måte. En bedrift forteller en historie, en region forteller en historie og mennesket er ei heil historiebok, forteller Steinsland begeistret.

Gjennom å være synlig på nett, dele verdifullt og nyttig innhold som initierer gode samtaler og engasjement, tiltrekker bedrifter seg ikke bare kunder, men de rekrutterer også arbeidskraft. – Tone har utdannelsen, erfaringen og de personlige egenskapene for å skape akkurat dét innholdet, sier daglig leder Line Suhr Johansen. 

Nettrakett AS er et helhetlig digitalt byrå lokalisert i Vesterålen. Vi hjelper kunder over hele landet med nettløsninger, helhetlig nettmarkedsføring, analyse, sosiale medier, grafisk design, foto samt strategisk rådgivning. Vi tar i mot alle typer nettrelaterte utfordringer med et smil.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*