Capgemini har inngått en treårig kontraktsforlengelse verdt flere millioner euro med Equinor. Med denne utvidelsen vil Capgemini fortsette å levere applikasjonsutvikling og vedlikeholdstjenester til Equinor og avtalen styrker energigigantens strategiske partnerskap med Capgemini. Jens Middborg er fotografert av Mynewsdesk.

Kontrakten er en forlengelse av avtalen som ble inngått mellom Capgemini og Equinor i 2014. Med bakgrunn i gode og stabile leveranser og et svært godt samarbeid gjennom de siste fem årene, ble Capgemini tildelt utvidelsen som ytterligere understreker og styrker det veletablerte strategiske partnerskapet mellom partene. Kontrakten tilrettelegger for økt innovasjon og digitalisering ved å utnytte Capgeminis lokale og globale leveranse- og rådgivningsmiljøer.

Under kontraktens omfang vil Capgemini tilby applikasjonsutvikling og vedlikeholdstjenester for løsninger i et bredt og komplekst applikasjonslandskap og Capgemini vil støtte Equinor med prosesser og løsninger for å effektivisere arbeidsprosesser, med fokus på økt innovasjon og digital transformasjon.

“Vi er meget glade for at Equinor har fornyet sin tillit til oss som strategiske partner. Dette er et bevis på vår evne til å levere stabile og pålitelige tjenester” sier Jens Middborg, Capgeminis norgessjef. 

Capgemini og Equinor signerte også en treårig strategisk rammeavtale tidligere i 2018, for å videreutvikle og levere Equinors digitale veikart innen områdene prosessdigitalisering, analyse og robotteknikk, samt for å realisere Equinors ambisjon om å være den digitale lederen bland de største energiselskapene. Capgemini vil bruke sin globale kompetanse på tvers av sektorer og fagområder for å støtte Equinors digitale transformasjon med innovative digitale løsninger.

Om Capgemini

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro.

Besøk oss på www.capgemini.comPeople matter, results count.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*