Elkjøp åpner på Fornebu S. Femti dager åpent kjøp er tilbake(Foto: Ketil Martinsen)

I dag åpner den populære kundefordelen til Elkjøp tilbake igjen, etter restriksjoner grunnet Corona og av hensyn til sine medarbeidere. Torsdag 17. juni åpner Elkjøp ny stor butikk på Fornebu S på Snarøya, skriver Nordens Nyheter.

– Den midlertidige endringen vi har hatt i våre kundefordeler som gjelder åpent kjøp, er vi glade for at vi nå kan lette på. Vi ønsker våre kunder velkommen til å komme tilbake med både uåpnede og åpnede produkter til oss, sier Madeleine Schøyen Bergly, kommunikasjonssjef i Elkjøp Norge.

Elektronikkjeden tok medarbeidernes bekymringer på største alvor, da de første tilbakemeldingene kom.

– Denne endringen ble iverksatt da vi fikk tilbakemeldinger internt om at det var bekymring om smittefare. Vi har forståelse for at man, i en så spesiell tid som vi alle nå har stått i siden mars 2020, har kjent på usikkerhet. Vår aller viktigste oppgave gjennom denne tiden, har hele veien vært å ivareta sikkerheten til våre medarbeidere og våre kunder.
Gjeninnføringen av 50 dager åpent kjøp er også et resultat av at vi i lengre tid har hatt og har god kontroll på våre rutiner, noe jeg tror vil bli tatt godt imot av kundene våre som setter pris på å kunne teste produktene fra oss for å sikre at det riktige valget er tatt, sier Schøyen Bergly.

Har hele veien ønsket å være «føre var»

– Vi har fått på plass gode rutiner det siste året, både i våre butikker og på hovedkontoret. Vi ønsker å være proaktive og gå etter «føre var»-prinsippet idet vi går inn i denne fasen hvor mer åpner opp, samtidig som vi må fortsette de gode vanene som har satt seg og ta hensyn til hverandre både med avstand, munnbind, vask og håndsprit, sier kommunikasjonssjefen.

Les mer om betingelsene knyttet til alle våre kundefordeler her:
www.elkjop.no/cms/aapent-kjop/slik-fungerer-apent-kjop-hos-elkjop/

Elkjøp er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og omsatte varer og tjenester for over NOK 41 milliarder i regnskapsåret 2019/20. Driftsresultatet var NOK 1.459 millioner.

I Norge har vi i dag 154 butikker fordelt på egeneide butikker og Franchiseeiere.

I Elkjøp Norge er vi 4100 ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone – en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Konsernet har etablert detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene.

Kommunikasjonssjef Madeleine Schøye Berglyd i Elkjøp Norge( Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*