Jannike Østervold, banksjef i Cultura Bank

Cultura Bank har signert intensjonsavtale med Frende Forsikring.

«Vi har lenge ønsket å utvide produkttilbudet vårt med forsikring til både bedrifter og privatpersoner og har vurdert mulige samarbeidspartnere. Når vi nå har valgt Frende, er det av flere gode grunner. Frende forsikring legger vekt på å ha et nært forhold til kundene og et bærekraftig verdigrunnlag, og de har svært høy kundetilfredshet. Dette stemmer godt over ens med verdigrunnlaget til Cultura Bank og hvordan vi arbeider», sier banksjef Jannike Østervold.

«Vi er opptatt av å gi kundene våre et fullverdig banktilbud, og avtalen med Frende er et godt skritt på veien», sier Liv Rannekleiv, som er assisterende banksjef i Cultura Bank.

Solide distributører

«Vi er rigget for dette, og har lang erfaring med slike overganger. Vi hadde fire solide banker i ryggen da vi begynte i 2007, nå blir vi 28 eller flere», sier konserndirektør for salg og marked i Frende, Erik Bjordal. I fjor høst gikk de ti bankene i banksamarbeidet Lokalbank inn i Frendefamilien.

«Det er god bevegelse i markedet, og vi ser på det som en stor anerkjennelse å bli valgt. At Cultura har hovedkontor i Oslo er også en markedsmessig fordel for oss, som har hovedkontor i Bergen», sier Bjordal.

«Vi valgte Frende fordi vi ønsket oss en samarbeidspartner som har et verdigrunnlag som korresponderer med vårt eget, samtidig som de har høy faglig kompetanse på sitt forretningsområde. Distribusjon av forsikringsprodukter er et nytt fagområde for oss i Cultura, og Frende har gjennom hele prosessen så langt bistått oss tett og gitt oss trygghet for at vi har valgt riktig partner. Folk kommer til oss fordi de er opptatt av mennesker og miljø for å skape en bedre fremtid for oss og andre, og det skal vi levere på, også på forsikringssiden», sier Østervold .Cultura Bank er en frittstående sparebank som ble startet i 1997. Banken har som formål å finansiere samfunnsnyttige og bærekraftige prosjekter og er den eneste banken i Norge som offentliggjør hvilke prosjekter som har fått lån.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*