CEO Achim Degen i Colliers er stolte av å ønske Erlend Aagesen velkommen som ny partner og direktør til vårt anerkjente Capital Markets team i Norge. Med lang erfaring som partner og managing partner hos UNION Norsk Næringsmegling, bringer Erlend med seg enorm ekspertise innenfor transaksjonsrådgiving.

Håvard A. Nustad, administrerende direktør i Norge kommenterer:

«Jeg er veldig glad for å ønske Erlend Aagesen velkommen til Colliers Capital Markets teamet som partner og direktør. Med Erlends omfattende erfaring og unike forretningsforståelse, sammen med vår globale og lokale markedsposisjon, så vil vi fortsette å levere gode tjenester til våre kunder mens vi fortsetter å vokse i organisasjonen. Han vil blant annet bidra til å supplere vår kundebase, og forsterke de felles relasjonen vi har til sammen. Han vil styrke vår posisjon og tilstedeværelse hos kunder, og øke vår kapasitet til å gjennomføre større prosjekter»

Erlend Aagesen legger til:

«Jeg ser virkelig frem til å bli del av det sterke teamet hos Colliers og er veldig motivert for muligheten til å bidra med å videreutvikle Colliers Capital Markets virksomhet og selskapets markedsledende posisjon. Colliers har vært flinke til å utvikle teamet og forbli relevante. Selskapet har også spennende ambisjoner fremover som motiverer meg. Jeg tror jeg med min bakgrunn og erfaring kan bidra til å realisere disse. Jeg gleder meg til å være en del av denne reisen sammen med Colliers»

Erlend vil tiltre sin rolle i Q4 2024.


About Colliers Group
Colliers is a leading diversified professional services and investment management company. With operations in 65 countries, our 19,000 enterprising professionals work collaboratively to provide expert real estate and investment advice to clients. For more than 28 years, our experienced leadership with significant inside ownership has delivered compound annual investment returns of approximately 20% for shareholders. Colliers mission is to maximize the potential of property and real assets to accelerate the success of our clients, our investors and our people. Learn more at corporate.colliers.com, Twitter @Colliers or LinkedIn.

Fra venstre: Erlend Aagesen, Karoline Fagerheim & Håvard A.Nustad(Foto: Mynewsdesk/Colliers)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*