Hilde Nordal Johnsrud (SVP HR) og Fredrik Eeg (CFO) som kommer fra hhv Siemens Healthineers og Mercell inkluderes i CatalystOne sin ledergruppe fra august.(Foto: Mynewsdesk))

Oslo, 14. juni 2022 – HCM-systemleverandør CatalystOne Solutions har de siste 5 årene hatt en stabil årlig vekstrate på mellom 30 og 40% i ARR (årlige gjentagende inntekter) og styrker nå ledergruppen for videre vekst. I forkant av en planlagt børsnotering i 2023 på hovedlisten til Oslo Børs, vekst inn i nye markeder og snusing på potensielle oppkjøpskandidater, styrker CatalystOne de svært sentrale funksjonene innenfor HR og finans ved ansettelse av Hilde Nordal Johnsrud (SVP HR) og Fredrik Eeg (CFO).

Hilde Nordal Johnsrud trer inn i rollen som SVP HR

CatalystOne har i en årrekke hatt en synlig posisjon i markedet innenfor HR og HCM, både med utgangspunkt i sin rolle som leverandør innenfor HCM-software, men også fordi CEO, Avtar S. Jasser, er en av Nordens ledende profiler innenfor HR-tech. HR-faget har naturligvis alltid vært høyt på dagsorden, også internt, og selskapet har en rekke ganger vært kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av Great Place To Work. Arbeidet med å utvikle organisasjonen for videre vekst gjennom rekruttering og kompetanseutvikling, videreutvikling av lederkapasitet, samt kulturbygging på tvers av avdelinger, landegrenser og potensielt nye organisasjoner skal nå ledes videre av Hilde Nordal Johnsrud når hun trer inn i rollen som SVP HR. Hilde kommer fra rollen som Country HR Head Norway hos Siemens Healthineers og har tidligere fylt roller som COO og HR Manager i andre mellomstore og store selskaper.

«Å være en god arbeidsgiver for våre ansatte har alltid vært høyt prioritert. Førsteprioritet, faktisk. Og uten dette fokuset hadde vi aldri vært der vi er i dag», sier CEO, Avtar S. Jasser. «Når man vokser raskt og har de ambisjonene vi har, så kreves det enda mer for å hele tiden være i fremkant, bygge kultur og utvikle organisasjonen, og nå har vi vært så heldige å få Hilde med på laget til å lede dette arbeidet videre. Hennes kompetanse og erfaring fra store, komplekse og internasjonale organisasjoner kommer til å bli svært verdifullt for oss for å lykkes med våre ambisiøse vekstmål.»

«Det er jo en HR-leders drøm å jobbe i et selskap som CatalystOne der alle medarbeiderne er genuint opptatt av HR», sier Hilde Nordal Johnsrud. «Høy vekst, høye ambisjoner og en fantastisk kultur å bygge videre på. Det er krevende å bygge en internasjonal organisasjon som begynner å bli av en viss størrelse, men samtidig skal være endringsvillig og smidig, så dette gleder jeg meg veldig til. Jeg trives med å jobbe forretningsnært og ser frem til å jobbe i et selskap der HR og organisasjon har en så naturlig plass i forretningsstrategien.»

Fredrik Eeg trer inn i rollen som CFO

Selskapets nåværende CFO gjennom de siste 10 årene, Lars Gunnar Pedersen, har bidratt betydelig i oppbyggingen av selskapet og vil nå gå over i ny rolle som forretningsutvikler. Fredrik Eeg er rekruttert inn i rollen som ny CFO og bringer med seg svært relevant erfaring fra både børsnoteringer, M&A og skalering av SaaS-selskaper. Fredrik kommer fra rollen som CFO i Mercell og har fersk erfaring med å bygge opp en robust finansorganisasjon i et hurtigvoksende SaaS-selskap. Han var sterkt medvirkende i Mercells børsnotering, først på Euronext Growth i 2020 og videre til hovedlisten i 2021. Fredrik har lang erfaring fra kapitalmarkedene og andre CFO-roller.

«CatalystOne er et svært spennende selskap som har hatt en fantastisk vekstreise de seneste årene, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene som venter. Vi deler mange av de samme verdiene og holdningene til hva som skal til for å bygge et suksessfullt selskap, og jeg får nå muligheten til å bruke alle mine erfaringer for å sikre en smidig børsnotering, verdiskapende oppkjøp og videre vekst i inn- og utland», sier Eeg.

Johnsrud og Eeg tiltrer sine nye roller i løpet av august.

Videre styrking av CatalystOne sitt styre

Som del i arbeidet med å styrke selskapet for videre vekst søkes det også aktivt etter å utvide CatalystOne sitt styre med ytterligere 2-3 medlemmer. Styret ledes per i dag av Jonas Fredriksson i investeringsselskapet Neqst, majoritetseier i CatalystOne, og styrets tidligere leder, Thomas Falck, ønskes velkommen tilbake i rollen som styremedlem. Selskapet søker primært etter nye profiler med børskompetanse, erfaring fra geografisk ekspansjon, enterprise software og vekst gjennom M&A. Kvinner med relevant erfaring vil bli foretrukket.

«Vi er på en svært spennende reise», sier CEO Avtar S. Jasser. «De siste fem årene har vært revolusjonerende i selskapets 18 år lange historie. Og jeg er helt sikker på at vi kommer til å si akkurat det samme om de neste fem årene når vi kommer til 2026.»

CEO Avtar S. Jasser i Catalyst One(Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*