NY AVTALE: (Fra høyre) Morten Stang-Medhus i Canon Norge, Daniel Klemetsen og Even Wetten i Axaz ser frem til et godt samarbeid.

Canon Norge og Axaz har inngått et partnerskap for å bistå store og mellomstore bedrifter med kompetansen og teknologien som trengs for å lykkes med digital transformasjon.

Axaz er en digitaliseringspartner som kombinerer kunnskap og teknologi i et sett med tjenester som akselererer digitalisering og innovasjon hos virksomheter, både innen offentlig og privat sektor. De har en leveransemodell hvor de leverer som en proaktiv partner for å sikre kontinuerlig verdiskapning hos kundene.

Mange kjenner til at Canon er markedsledende på print og kameraer, men vi satser også tungt på andre områder. Ett av disse områdene er digitalisering, hvor vi har som mål å være en pilar for virksomheter i Norge og verden forøvrig, sier Morten Stang-Medhus, Product Manager i Canon Norge. Dette partnerskapet vil sikre de rette kapabilitetene for våre kunder, og sørge for at de blir datadrevne, endringsdyktige og oppnår høy grad av automatisering.

De fleste av våre kunder i dag har allerede tatt fatt på digital transformasjon, og Canon ønsker å ta en betydelig posisjon på denne reisen fremover.

– Vi har et stort fokus på digitalisering og digital innovasjon i Canon, og i den sammenheng var det viktig å knytte til oss en solid og kompetansesterk digitaliseringspartner. Axaz viste seg som en veldig god match, hvor både tankegang, leveransemetode og menneskene var viktige faktorer. Jeg gleder meg til å se den økte verdien vi nå kan skape for våre kunder med Axaz på laget, sier Stang-Medhus.

Daniel Klemetsen, Business Developer i Axaz, har også stor tro på partnerskapet.

– Vi er stolte over at en anerkjent aktør som Canon velger Axaz når de ser behovet for å tilknytte seg en partner for å løse digitaliseringsbehov hos sine kunder. Vi ser allerede flere spennende muligheter for å øke verdiskapingen hos kundene, sier Klemetsen.

Gjennom partnerskapet med Axaz har vi et mål om å bistå både eksisterende og kommende kunder av Canon i å løse forretningsbehov og tilføre økt konkurransekraft.

For mer informasjon, kontakt Product Manager Morten Stang-Medhus hos Canon på mobil 97661100 eller mail morten.stang-medhus@canon.no.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*