Ukrainas flagg fotografert av Pixabay.

Situasjonen i Ukraina berører oss sterkt. Vår omtanke går til det Ukrainske folk. Bank Norwegian ønsker å bidra til hjelpearbeidet som pågår i regionen og donerer 50.000 NOK til Flyktninghjelpen og 50.000 NOK til UNICEF. Vi oppfordrer våre samarbeidspartnere og kunder til å bidra til det pågående hjelpearbeidet i Ukraina.

I november 2021 etablerte Bank Norwegian seg på på enda et europeisk marked da de åpnet sine digitale kanaler for lån, sparekontoer og kredittkort i Tyskland. Lanseringen følger bare uker etter bankens inntreden i Spania.

-Nok en gang er jeg stolt over å se at teamet vårt har levert et svært konkurransedyktig tilbud til et nytt marked. Vi beviser at vi leverer etter våre planer, selv i et år med store endringer i banken og markedene. Vi ser frem til å være en nordisk utfordrer i et stort tysk marked. Jeg vil takke alle ansatte og leverandører som har bidratt til lanseringen, sier Klara-Lise Aasen administrerende direktør i Bank Norwegian.

-Vi bygger videre på vår erfaring fra de digitalt modne nordiske markedene og tilbyr tyske folk best i klassen digitale bankløsninger med enkle, konkurransedyktige og brukervennlige produkter. Vi mener timingen er perfekt da vi ser en kontantløs trend som kan knyttes til teknologisk utvikling og en endret kundeatferd blant tyskere, sier leder for nye markeder Merete Gillund.

Visit Bank Norwegians German website here:https://www.banknorwegian.de/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*