Banda-kjeden har inngått rammeavtale med Procon Digital som digitalpartner på Digitale Skilt til sine butikker.

Banda er en norsk kjede med ca. 50 frittstående butikker med over 200 helsearbeidere over hele landet. Det er de lokale eierne av butikkene som eier kjeden.

Banda er offentlig godkjent for utlevering og tilpasning av sykepleieartikler og næringsmidler på blåresept, samt brystproteser etter rekvisisjon. Kjeden leverer blåresept innen urinlekkasje, kateter, stomi, stomiutstyr, ernæring, sårutstyr, m.m., samt har i tillegg et stort utvalg andre helserelaterte produkter. Butikkene driver en omfattende informasjonsvirksomhet, opplæring og personlig oppfølging av den enkelte bruker.

Flere av Banda-butikkene har det siste året benyttet seg av Procon Digitale Skilt og styringssoftwaren Procon IPS InfoTV levert av Procon Digital, og har nå også valgt å inngå en avtale med Procon Digital gjeldende for hele Banda-kjeden.

– Vi har samarbeidet med noen av Banda-butikkene det siste året, og er veldig glad for at de er så fornøyde at hele Banda-kjeden valgte å inngå en kjedeavtale med oss, uttaler produkt- og kundeansvarlig for Banda-kjeden i Procon Digital, André H. Jensen. 

Procon IPS InfoTV er en av landets mest benyttede programvarer for innholdsstyring på digitale skjermer, og benyttes bl.a. av mange kommuner, banker og helseinstitusjoner, bl.a. alle sykehusene knyttet til hele Helse Nord i forbindelse med digital skjerminformasjon til pasientene.

CEO Tor-Arne-Lie Jensen i Procon Digital(Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*