Azets utvider virksomheten i Sverige gjennom oppkjøpet av Thorell Revision. Avtalen omfatter Thorell Revision AB og Thorell Revision i Linköping AB sine regnskaps- og lønnstjenester for små og mellomstore bedrifter, tjenestene knyttet til franchiseselskaper og eiendomsselskaper, samt de ansatte og kundene knyttet til disse områdene. Transaksjonen omfatter om lag 50 ansatte og kontorer i de fire byene Norrköping, Linköping, Söderköping og Stockholm.

Forut for transaksjonen vil revisjonstjenestene gjennom en “carve out» fortsette i en ny virksomhet. Den tiltenkte inntredelsesdatoen for avtalen er 1. november 2023.

«Kjøpet av Thorell Revision vil styrke vår virksomhet i Sverige og øke vår kapasitet til å nå en enda sterkere markedsposisjon. Vi er veldig fornøyde med avtalen,» sier June Mejlgaard Jensen, administrerende direktør i Azets i Sverige og Danmark, og fortsetter:

“Azets har allerede et sterkt fokus på franchise- og eiendomsselskaper, og gjennom oppkjøpet intensiveres det kraftig. Vi utvider også vår virksomhet til små og mellomstore bedrifter. Thorell Revision er godt etablert i sine markeder og har en betydelig tilstedeværelse i sine geografiske områder. Deres ekspertise og spesialisering på sine felt er imponerende”.

Azets virksomhet innen eiendomssegmentet utvides med ytterligere 20 nye kolleger gjennom oppkjøpet.

Fredrik Thorell, administrerende direktør i Thorell Revision, sier:

«Vi er veldig glade for denne avtalen, det er en fantastisk mulighet for selskapet til å styrke tilbudet og øke verdien til kundene samtidig som det høye servicenivået opprettholdes. Det er også en mulighet for våre ansatte til å bli en del av et stort internasjonalt selskap med mange spennende utviklingsmuligheter. Vi er overbevist om at dette er en perfekt match for fremtidig vekst.»

For mer informasjon:

June Mejlgaard Jensen, administrerende direktør i Azets i Sverige og Danmark, june.mejlgaard.jensen@azets.com, tlf +45 40 11 02 96.

Helena Malmström, markedssjef, Azets Sverige, helena.malmstrom@azets.com, tlf +46 (0)709-796101.

Fredrik Thorell, administrerende direktør Thorell Revision, fredrik@thorell-revision.se, tlf +46 (0)708-36 48 92.

Sara Aadnesen, nordisk PR- og kommunikasjonssjef, sara.aadnesen@azets.com, tlf +47 90600759

Thorell Revision er et regnskaps- og revisjonsfirma som ble grunnlagt i 1991 med visjonen om å tilby tjenester som hjelper kunder med å utvikle sin virksomhet og øke konkurranseevnen. Selskapet har en omsetning på ca SEK 70 millioner og har kontorer i Norrköping, Linköping, Söderköping og Stockholm.

Her er en gruppe ansatte i Azetsz-gruppen fotografert av Mynewsdesk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*