OPPKJØP: Azets har kjøpt Naver Ejendomsadministration i Danmark og styrker dermed sine eiendomsforvaltningstjenester i Norden. På bildet Chris Horne, konsernsjef i Azets.

Azets har kjøpt Naver Ejendomsadministration i Danmark og styrker dermed sine eiendomsforvaltningstjenester i Norden. Avtalen markerer Azets’ niende oppkjøp på ni måneder. Azets sin oppkjøps- og vekststrategi er å doble inntektene de neste fem årene på tvers av alle regioner.

Dette oppkjøpet følger de nylige oppkjøpene av Sandisons, Tait Walker, Garbutt & Elliott og Inspire Accountants i Storbritannia, Karabingruppen i Norge, DanAccount og KMD Perspektiv i Danmark, og Astala Isännöinti i Finland. Med dette styrker også Azets sin posisjon som den ledende stemmen i SMB-segmentet.

Naver Ejendomsadministration holder til i Skibby, Hornsherred. Selskapet sysselsetter ti personer og samarbeider med nærmere 100 andelsborettslag, eierforeninger, eiendomsaksjeselskaper og verftsforeninger, samt flere selvstendige utleie- og investeringseiendommer.

Azets kjøpte Naver Ejendomsadministration fra Dorte Mørk Mortensen og Mogens Mortensen. Oppkjøpet gir en trygg fremtid for Naver Ejendomsadministrations kunder og dens proprietære app, FlatCom, som sikrer en effektiv data- og informasjonsutveksling med kunder. Alle ansatte ved Naver Ejendomsadministration har fått tilbud om jobb hos Azets som har sitt danske hovedkontor i Herlev.

Mediekontakt:

Shaun Staff, konsernsjef for ekstern kommunikasjon

shaun.staff@azets.co.uk

Telefon: +44 7515 789306

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*