Adm.dir June Mejlgaard Jensen i Azets.

Azets har inngått avtale om kjøp av lønnsløsningen KMD Perspektiv og vil overta eksisterende kunder i forretningsenheten. Med oppkjøpet rykker Azets nærmere en rekke store kunder, som vil få tilgang til flere tjenester innen lønn og HR.

Azets er et av Europas største selskaper innen revisjon og forretningsrådgivning og en ledende leverandør av finans- og lønnstjenester i Danmark. Kjøpet av KMD Perspektiv gir selskapet muligheten til å sette turbo på løsninger som er en bedre strategisk match i porteføljen mellom to av markedets store aktører innen lønn og HR.

I tillegg til å operere i alle felles ERP-, lønns- og HR-systemer, har konsernet egne løsninger innen lønn, rekruttering, HR og APV for både private virksomheter og i offentlig sektor. Med oppkjøpet av KMD Perspektiv kan Azets fremover legge til en komplett pakke innen lønnsadministrasjon med blant annet timeregistrering, reiseavregning og en rekke andre funksjoner – spesielt for de større selskapene.

– KMD Perspektiv-løsningen behandler data fra selskapets lønn og HR som er vår kjernevirksomhet, noe som gjør KMD Perspektiv til en perfekt match for oss. Vi ser derfor frem til å ta imot ansatte og kunder, sier administrerende direktør June Mejlgaard Jensen fra Azets.

Stort utviklingspotensial

KMD er også svært fornøyd med å ha funnet den rette partneren for å videreføre Perspektiv-løsningen.

– Azets vil naturligvis fokusere på Perspektiv-løsningen, og dette vil komme kundene til gode i fremtiden, hvor de både vil møte det kjente teamet fra KMD og deres nye kollegaer i Azets. I KMD vil vi også skjerpe fokus på våre andre løsninger, sier Bjarki Björnsson, områdedirektør i KMD.

KMD har levert lønnsløsningen KMD Perspektiv i en årrekke, men har fremover valgt å legge hovedvekten på deres andre løsninger for private og offentlige kunder.

Det er KMDs og Azets sin oppfatning at oppkjøpet av KMD Perspektiv vil gagne både produktutvikling og kundesamarbeid, og de ansatte fra KMD vil bli overført til Azets. Partene er blitt enige om ikke å offentliggjøre kjøpesummen.

Ved spørsmål, vennligst kontakt:

Azets Insight A/S, Lyskær 3CD, DK-2730 Herlev, www.azets.dk

Pressekontakt: Senior Manager Jørgen Bærentzen, mobil: +45 40 17 87 45, jorgen.barentzen@azets.com

Administrerende direktør i Danmark June Mejlgaard Jensen, mobil: +45 40 11 02 96, juni.mejlgaard.jensen@azets.com

KMD, Christoffer Hellmann, kommunikasjonssjef, che@kmd.dk, +45 25 29 17 84

I Danmark sysselsetter Azets mer enn 300 personer og har kontorer i Herlev, Odense og Aarhus. Les mer på https://www.azets.dk/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*