Atle Pettersen ny ambassadør for Geberit AquaClean(Foto: Mynewsdesk)

Komfort på hytta blir stadig viktigere for nordmenn. For Atle Pettersen ble ikke hyttedrømmen komplett før badet ble utstyrt med et dusjtoalett. Nå går han inn som ny ambassadør for Geberit AquaClean.

Under pandemien har det vært en enorm etterspørsel etter nye hytter, og aldri før har flere investert i en fritidsbolig. Atle Pettersen var en av dem som kjøpte seg hyttetomt i 2020, og som nå er i full gang med å få oppfylt hyttedrømmen. Det ledet han til et samarbeid med Geberit rundt dusjtoalettet AquaClean.

– I alt jeg driver med i jobben min prøver jeg å etterstrebe høyest mulig kvalitet. Det samme føler jeg gjelder for Geberit, og det var derfor helt naturlig for meg å velge Geberit som samarbeidspartner gjennom 2021. Jeg gleder meg å ha med de for å realisere hyttedrømmen min hvor jeg nå kommer til å få det ultimate badet, sier Atle Pettersen.

Gjennom 2021 og over i 2022 skal Atle Pettersen være synlig på Geberits markedsmateriell i tillegg til at hytteprosessen blir nøye dokumentert i Pettersens egne kanaler.

­– Vi er veldig glade for å ha fått Atle Pettersen som samarbeidspartner, og tror han vil kunne bidra til å skape økt synlighet for dusjtoalettet i Norge. Stadig flere får øynene opp for toalettene som rengjør med vann, og vi har opplevd en markant økning i antall henvendelser rundt disse produktene de siste årene. Atle Pettersen vil bidra til å vise bredden i vår dusjtoalett-portefølje, og vise at det er et produkt du kan ha både hjemme og på hytta, sier Katharina Sølvberg, Head of Marketing i Geberit Norge.

Stadig flere velger dusjtoalett på hytta

De siste årene har dusjtoalett blitt populært i Norge, og den nye baderomstrenden er i ferd med å innta hyttemarkedet.

– Vi ser at de som har blitt vant til komforten ved å rengjøre seg med vann etter toalettbesøket, også vil ha denne komforten på hytta. Hytta er ikke lenger forbundet med mangel på strøm og utedo – nå ønsker vi velvære og et sted å slappe av. I tillegg er det spesielt én funksjon som passer perfekt for kalde vinterdager på hytta; varme i setet, sier Sølvberg.

Atle Petterssen ny ambassadør for Geberit(Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*