Leonel Messi er den suverent beste påArgentinas lag(Foto: SVT 1)

Argentina er en av de store forhåndsfavorittene til å vinne VM i 2022, og nå har landslagstrener Lionel Scaloni fortalt hvem den argentinske troppen består av sammen med Lionel Messi ved roret.

Lionel Messi mangler fortsatt en tittel i sitt velfylte troféskap og det er et VM-gull. En tittel som både han og Argentina har lengtet etter siden gullet i 1986. Mye taler også for at dette er siste sjanse for 35 årige Lionel Messi til å vinne et VM-gull som har både rekorden for antall mål og landskamper for Argentina.

I tillegg til Lionel Messi har landslagtrener Scaloni plukket ut en svært erfaren argentinsk tropp som går inn i turneringen som en av de to store favorittene til å vinne hele VM sammen med nabolandet Brasil. I den argentinske troppen finner vi blant andre Angel Di maria, Nicolas Otamendi, Leandro Paredes og Nicolás Tagliafico, som alle har lang erfaring fra landslaget. Selv den skadde Paulo Dybala, som lenge var et usikkert kort om han ville få plass, er å finne i den argentinske troppen som skal reise til Qatar.

Blant spillere som imidlertid ble utelatt fra Argentinas tropp til dette VM, finner vi Alejandro Garnacho, Angel Correa, Thiago Almada og Giovani Lo Celso, hvor sistnevnte mister VM på grunn av skade.

Alle spillerne som er med i Argentinas tropp til VM 2022, bortsett fra keeperen Franco Armani, spiller til daglig i europeiske klubblag.

Julian Alvarez sikret seg en brakett mot Kroatia og gjorde 3-0 for Argentina i det 69. minutt av deres semifinale i 2022 i FIFA World Cup. Så stiller den 22 år gamle Soarez fram med Messi som den beste argentinske spilleren. Lionel Messi var nok en gang maestroen bak stykket, og tok med seg den kroatiske midtstopperen Josko Gvardiol en tur på høyre flanke for å sette opp det nedskjærte lave krysset for Alvarez å spille hjem.

Alvarez og Messi har begge spilt viktige roller i ledelsen, da førstnevnte vant en straffe i det 34. minutt for sistnevnte å sette unna. Så scoret Alvarez sitt første i kampen fem minutter senere på et forsøk med flere avvisninger. Spillet markerte Alvarezs tredje mål i turneringen og Messis tredje assist da La Albiceleste kommer ett skritt nærmere å nå VM-finalen i 2022. Nå vil kampen mellom Marokko og Frankrike gjøre årets siste fotballkamp til den beste noensinne, skriver Nordic News som tapte Danmark tidlig i konkurransen. Som du vet var Danmark det eneste nordiske landet som deltok i fotball-VM 2022 i QAuatar.
Mer om denne kildetekstenKildeteksten er nødvendig for å få mer informasjon om oversettelsen
Send tilbakemelding
Sidepaneler

Argentinas lag fotografert etter seieren over Kroatia(Foto: SVT 1 )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*