Ansatte i Abactus Bergen.

Abacus IT styrker sin markedsposisjon som leverandør av IT-løsninger, gjennom oppkjøp av Comtec AS. De ansatte i Comtec er nå en del av Abacus og har flyttet inn på avdelingen i Bergen.

– Det er en stor glede at Comtec blir en del av Abacus. Dette styrker vår tekniske satsning på Vestlandet og i Bergen betydelig. Avdeling Bergen blir med gjengen fra Comtec vårt største avdelingskontor. Jeg ønsker nye kunder og ansatte hjertelig velkommen på laget!

Det sier konsernleder, Sven R. Nilsen. Han forteller at fusjoneringen vil gi Abacus et bredere produktspekter, da Comtec bringer med seg en stor kompetanse på Microsoft-løsninger og sikkerhet. Selv om dette også kommer Abacus til gode, vil Comtec sine kunder merke en forskjell i en positiv retning.

– Dette vil gi trygghet i form av at de får en stor aktør som Abacus IT som samarbeidspartner. Kundene trenger ikke lenger å forholde seg til løsninger fra flere leverandører og kan samtidig nyte godt av det store kompetansemiljøet Abacus tilbyr.

– Dette blir bra!

Tidligere daglig leder i Comtec, Thomas Sørensen, går nå inn som avdelingsleder i Bergen. Han ser stor nytte i at de får bli en del av Abacus, og mener, i likhet med Sven, at kundene ikke trenger å bekymre seg.

– På kort sikt skal ikke Comtec sine kunder merke stor forskjell. På litt lengre sikt gleder vi oss voldsomt til å kunne tilby flere og innovative tekniske løsninger, samt en bedre og utvidet support-desk. Nå får vi også med oss Abacus sin velrennomerte kompetanse og produktportefølje innen forretnings- og fagsystemer. Vi kan nå tilby flere løsninger og sy dem enda bedre sammen. Dette blir veldig bra.

Han ser frem til å bli en del av miljøet.

– Abacus har et varmt og godt DNA. De er fagspesialister og stolt av det, samtidig som de er varme og gode mennesker. Vi ser også at de er gode på rutiner, er ryddige og tydelige. Det virker som et godt sted å være.

Thomas og gjengen hans har allerede flyttet inn i lokalene i Bergen, og har rukket å bli kjent med folkene på kontoret der. Han har kun positive ting å si om dem.

– For en gjeng. Vi ble veldig godt tatt imot, og integrert med gjengen fra dag én. Vi tar av oss hatten for et fantastisk arbeidsmiljø. I tillegg ser vi at de har en dyp fagkunnskap og forståelse for hva bedrifter står i av digitale utfordringer. Dette blir bra. Vi gleder oss til å delta og bidra på denne digitale reisen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*