Visma går sammen med partnere for å heve standarden for smart og effektiv regnskapsautomatisering for e-handel og SaaS-entreprenører.

Visma, Europas ledende leverandør av virksomhetskritisk skyprogramvare, kunngjør en investering i pathway-løsninger, en stigende stjerne innen e-handelsløsninger for det tyske markedet.

pathway solutions tilbyr en brukervennlig skyløsning for e-handel og SaaS-bedrifter, som automatisk matcher transaksjoner og fakturaer med betalinger for videre eksport til deres foretrukne regnskapssystem.

«pathway-løsninger skaper verdi for gründere ved å automatisere deres virksomhetskritiske prosesser og styrke deres økonomiske kontroll, noe som gjør dem til en perfekt match for Visma. Vi ser frem til å jobbe med pathways sterke og ambisiøse lederteam for å støtte og akselerere deres vekstplaner, sier Steffen Torp, Chief Commercial Officer i Visma og segmentdirektør for Ecosystem.

Med et sterkt og fokusert verdiforslag har pathway-løsninger allerede etablert seg som en ledende løsning for Shopify og Stripe regnskapsautomatisering i Tyskland, som er det største totale adresserbare markedet for e-handel i Europa.

«Hos Visma ser vi frem til å lære mer om å bruke lokale skatteregler på det globale e-handelsmarkedet. Skatterådgivere er også viktige partnere for Vismas programvare i landene der vi opererer, og vi er veldig glade for å bygge tettere bånd med tyske skatterådgivere gjennom denne investeringen», legger Torp til.

Tredje investering i Tyskland

pathway solutions, et eksternt første selskap, ble grunnlagt i 2018 i Hamburg av Ludwig Eisenblätter og Marco Feelisch. Duoen driver fortsatt selskapet som co-CEOs.

"Vi startet med å utvikle en ekspertplattform for skattekonsulenter, men innså snart at hver entreprenør som selger varer eller tjenester på nettet vil trenge vår hjelp", sier Ludwig Eisenblätter.

«Teamet vårt er veldig begeistret for denne investeringen fra Visma, som vi anser som et bevis på kvaliteten på produktet vårt og suksess i markedet. Med sine sterke ressurser og erfaring med å støtte og skalere programvareselskaper i vår bransje, er Visma den ideelle partneren for pathway-løsninger for å automatisere inntektsregnskapet ytterligere mens vi fortsetter å vokse virksomheten vår”, sier Marco Feelisch.

pathway solutions blir Vismas tredje investering i Tyskland, etter oppkjøp av H&H (ERP-løsninger til kommuner) og BuchhaltungsButler (skyregnskap) i 2023.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonsdirektør i Visma, +47 921 578 01

lage.bohren@visma.com

Philip Husemann, Senior M&A Manager i Visma, +49 173 321 6621

philip.husemann@visma.com

Om Visma

Visma er en ledende leverandør av virksomhetskritisk skyprogramvare, med en omsetning på € 2,4 milliarder i 2023, mer enn 15 000 ansatte og 1,9 millioner kunder over hele Europa og Latin-Amerika. Ved å forenkle og automatisere arbeidet til virksomheter og organisasjoner av alle størrelser, muliggjør vi et mer effektivt og velstående samfunn. Besøk oss på visma.com

Om veiløsninger

Pathway Solutions ble grunnlagt i Hamburg i 2018, og tilbyr en brukervennlig skyløsning for e-handel og SaaS-selskaper, som automatisk matcher transaksjoner og fakturaer med betalinger for videre eksport til deres regnskapssystem. Les mer på pathway-solutions.de.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*