Eivind Archer tiltrer som ny partner i RSM og tar over som leder for selskapets ESG-avdeling., og er her fotografert av Mynewsdesk eid av NHST.

«Sammen skal vi bygge et ledende fagmiljø for bærekraft og grønn omstilling for små og mellomstore bedrifter, som utgjør kjernen i norsk næringsliv. RSM er allerede et ledende revisjons- og rådgivningsselskap for dette segmentet, og det er veldig spennende å bli en del av teamet og bygge videre på den omfattende kompetansen i selskapet», sier Archer.

Archer kommer fra KPMG, hvor han ledet klimaavdelingen og samarbeidet med flere av aktørene som har kommet lengst innen klima, bærekraft og ESG i Norge. De siste årene har han jobbet tett med flere ledende norske bedrifter for å styrke deres ESG-arbeid i møte med nye regulatoriske krav og markedets forventninger.

«Det er allerede mye grønn innovasjon blant små og mellomstore bedrifter i Norge, men de står nå overfor nye krav til rapportering og omstilling som krever økt støtte. Her ønsker RSM å bidra», sier Archer.

For mange av RSMs kunder har motivasjonen for grønn omstilling vært knyttet til nye markedsmuligheter og økt etterspørsel etter bærekraftige løsninger. Nå, med omfattende rapporteringskrav, blir det viktig å sikre at rapporteringen ikke tar fokuset bort fra selve omstillingen.

«Vi kan spille en viktig rolle i å hjelpe våre kunder med å håndtere den økende rapporteringsbyrden, slik at kravene ikke hindrer nødvendige tiltak og omstilling. Dette er avgjørende, ikke bare for våre kunder, men også for fremdriften i det grønne skiftet», sier Archer videre.

Administrerende direktør i RSM, Krister Aanesen, uttaler:
«Vi er svært glade for å kunne ønske Eivind Archer velkommen til RSM. Hans omfattende erfaring innen klima og bærekraft tilfører verdifull kompetanse for vår videre satsing. Satsingen er et naturlig steg i vår utvikling som selskap. Vi ser at behovet for rådgivning innen klima og bærekraft øker, spesielt blant små og mellomstore bedrifter. Med Eivind på laget styrker vi vår kompetanse og kapasitet til å møte disse behovene.»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*