Høsten er her, og for hver dag blir det både kaldere og mørkere. Hva passer vel bedre enn å planlegge en reise sørover for litt sol og varme? Norwegian starter nærmere 30 nye ruter fra Norden i løpet av høsten, blant annet til eksotiske destinasjoner som Hurghada, Agadir, Marrakech og Dubai.

Fra Oslo lanseres Agadir og Hurghada, fra Stockholm Arlanda lanseres det direktefly til Dubai, Agadir og Hurghada, og fra Göteborg Landvetter lanseres Hurghada, Marrakech og Tenerife. Fra København er det premiereflyvninger til Dubai, Kairo, Hurghada, Agadir og Lanzarote mens det fra Helsingfors Vanda flys direkte til Agadir, Hurghada og Marrakech.

Totalt tilbyr Norwegian 170 ruter til 76 destinasjoner i vinterprogrammet 2024-2025.

– Vi ser frem til å ønske passasjerene velkommen om bord til våre nye, spennende reisemål som, i tillegg til garantert sol og varme, også tilbyr et stort utvalg av aktiviteter, kultur, restauranter og shopping, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Norwegians nye solfylte reisemål og ruter for den kommende vintersesongen

Om Agadir i Marokko
Agadir er en moderne by med en lang og bred sandstrand. Her kan du nyte solen, havet og en avslappet atmosfære. Utenfor turistområdene finner du de tradisjonelle marokkanske markedene (souker), hvor du kan kjøpe tekstiler, krydder og håndverk. Fra Agadir kan du også dra på utflukter til de populære og spektakulære Atlasfjellene.

Om Marrakech i Marokko
Marrakech er kjent for sin livlige atmosfære, fargerike markeder (souker) og imponerende arkitektur. Besøk det populære torget Jemaa el-Fnaa, som er hjertet av Marrakech. Byen tilbyr også vakre palasser og hager, som Bahia-palasset og Majorelle-hagen.

Om Hurghada i Egypt
Hurghada er en av Egypts mest populære turistdestinasjoner med lange sandstrender, krystallklart vann og korallrev som gir store muligheter for dykking og snorkling. Hurghada tilbyr også et stort utvalg av restauranter, og det er mulighet for å besøke noen av de egyptiske templene, som Luxor og Karnak.

Om Kairo i Egypt
Hovedstaden i Egypt har en rik historie som strekker seg flere tusen år tilbake. Kairo tilbyr et rikt kulturelt utvalg, med livlige basarer og et stort utvalg av shopping, barer og restauranter. En kort kjøretur fra byen ligger pyramidene i Giza, som regnes som et av verdens syv underverker.

Om Dubai i De forente arabiske emirater
Dubai er en moderne metropol med skyskrapere, luksushoteller, kjøpesentre og kunstige øyer. I tillegg til storbypulsen er det også muligheter for å oppleve ørkeneventyr med sandboarding, firehjulskjøring og overnatting i et beduintelt. Dubai har også fornøyelsesparker og badeland.

Nye ruter fra Norge
Fra Oslo til Dubai fra 15. desember, til Hurghada fra 2. november og til Agadir fra 30. oktober.

Nye ruter fra Sverige
Fra Stockholm Arlanda til Hurghada fra 30. oktober, til Dubai fra 13. desember og til Agadir fra 1. november.

Fra Göteborg Landvetter til Tenerife fra 29. oktober, til Hurghada fra 31. oktober, til Marrakech fra 2. november.

Nye ruter fra Danmark
Fra København til Kairo fra 27. oktober, Lanzarote fra 29. oktober, Hurghada fra 31. oktober, til Agadir fra 2. november og til Dubai fra 12. desember.

Nye ruter fra Finland
Fra Helsingfors til Agadir fra 29. oktober, til Hurghada fra 1. november og til Marrakech fra 21. desember.

Norwegian starter også flere ruter innen Norden og Europa, blant annet er det duket for de første flyvningene fra Tromsø til Stockholm, Manchester og Brüssel.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*