Jonas Alfredsson fotografert av Lumera/SEB.Stockholm i september 2024 – Lumera, et ledende forsikringsselskap dedikert til den digitale transformasjonen av den europeiske liv- og pensjonsindustrien, har inngått en avtale med SEB Pension & Insurance om å levere en ny plattform for forsikringsadministrasjon.

Gjennom et implementeringsprosjekt i løpet av de kommende årene vil SEB fase ut eldre, hovedsakelig egenutviklede forretningsapplikasjoner, samtidig som den migrerer til den standardiserte Lumera Core-plattformen.

En ny Lumera-kunde, SEB Pension & Insurance, er ledende innen pensjon og livsforsikring i Sverige, inkludert tjenestepensjon, kapital og livsforsikring. For SEB Pension & Insurance er hovedmålet med dette initiativet å muliggjøre strømlinjeformede forretningsprosesser gjennom hele verdikjeden samtidig som den fremtidssikrer tilbudet og IT-arkitekturen.

Om Lumera
Lumera er dedikert til den digitale transformasjonen av den europeiske liv- og pensjonsindustrien. Som insurtech-innovatører leverer vi teknologiløsninger som dekker policyadministrasjon, dataadministrasjon og migrering til en bred, blue-chip klientbase. Vi kombinerer også vår teknologiske og bransjeekspertise for å tilby et omfattende utvalg spesialisttjenester, skreddersydd for hvert lokalt marked.

The Prudent Revolution er vår misjon – bygge bro mellom teknologi og partnerskap for å navigere den raskeste, sikreste veien gjennom komplekse endringer for L&P-leverandører.

Basert i Stockholm, har Lumera betydelig tilstedeværelse med kontorer i Storbritannia, Nederland, Norge, Sverige, India og Vietnam. Lumera er majoritetseid av Monterro, den ledende programvareinvestoren i Norden.





Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*